körle yatan şaşı kalkarmış derler işte. müthiş bi örnek oldu şuanEe cevap vermememden kendimi hiçbir yere dahil etmediğimi anlayacak kadar algılarınız açık olsaydı keşke ya.
Hala da BEN BÖYLE DEĞİLİM BEN ŞÖYLE DEĞİLİM diye söylenmeye devam mı edeceksin? Şaka gibi kendini de görmüyor.
Ee cevap vermememden kendimi hiçbir yere dahil etmediğimi anlayacak kadar algılarınız açık olsaydı keşke ya.
Hala da BEN BÖYLE DEĞİLİM BEN ŞÖYLE DEĞİLİM diye söylenmeye devam mı edeceksin? Şaka gibi kendini de görmüyor.
Bir parazite kendini hiçbir yere dahil etmeden de varolabilmenin mümkün olduğunu keske anlatabilseydim.keşke kendini hiçbir yerine dahil edemediğin ortamın huzurunu bozmaya çalışmanın çok aptalca göründüğünü idrak edebilme potansiyelin olabilseydi senin de..
hayır bi de başarabilse de CV'sine yazabilse keşke...keşke kendini hiçbir yerine dahil edemediğin ortamın huzurunu bozmaya çalışmanın çok aptalca göründüğünü idrak edebilme potansiyelin olabilseydi senin de..
anlatmana gerek yok. gayet güzel gösteriyorsun. mesela seni ilgilendirmeyen konuya gelip ilgi odağı olmaya çalışman gibi...Bir parazite kendini hiçbir yere dahil etmeden de varolabilmenin mümkün olduğunu keske anlatabilseydim.
hayır bi de başarabilse de CV'sine yazabilse keşke...
ahhh bu ergen ruhlular...
blue çağında bende böyleydim. laftan anlamaz, sorgulamaz, can sıkmaya çalışan birisi...
neyse ki ben atlatabildim ama işte...
yaş kaç olursa olsun atlatamayanlar da olabiliyor demek ki
Bir parazite kendini hiçbir yere dahil etmeden de varolabilmenin mümkün olduğunu keske anlatabilseydim.
gidip onlar için yakayım şimdi de... 🚬hayır bi de başarabilse de CV'sine yazabilse keşke...
ahhh bu ergen ruhlular...
blue çağında bende böyleydim. laftan anlamaz, sorgulamaz, can sıkmaya çalışan birisi...
neyse ki ben atlatabildim ama işte...
yaş kaç olursa olsun atlatamayanlar da olabiliyor demek ki
sen kimsin ki görmezden gelip gelmemen umurumda olsun. verdiğin sözü tutana kadar buradayım. "atımı alıp gitme" sözü.Görmezden geldikçe kıvranıyorsun değil mi? Ya şu kurduğun cümlelere bak yarın bana şu cevap vermeye tenezzül ettiği kişiye diye cemkirmezler mi?
ne dediğinin farkında değil ki. o kadar ilgiye aç ki....bebeyim parazit burada sen oluyorsun, kavram karmaşası yaşadığının farkındayım
bu konuda bir anlaşalım
bizim buradaki mantığımız mutualist bir yaklaşımla takılmak
ama sende nasıl bir hasar bıraktım bilmiyorum ama ne diyeceğini şaşırdın palyaço, parazit, sıradaki pa ne![]()
bana hatun ilgi olarak doğmuş diyenler utanır mııııne dediğinin farkında değil ki. o kadar ilgiye aç ki....
bunca yıl snn hakkını yemişiz kanks sana kocaman bir özür borçluyuzbana hatun ilgi olarak doğmuş diyenler utanır mıııı
sanmammmm...............
bunca yıl snn hakkını yemişiz kanks sana kocaman bir özür borçluyuz
ÖZÜR DİLERİZ KANKS SEN BİR BARDAK İLGİ İSTEMİŞTİN AMA KARA DELİK OLANLAR VARMIŞ...
sana feda olsun kanks senden değerli değil hiç bişi <3neyse ki sonunda bu mesajınla günlük ilgi dozumu aldım ve gidiyorumm![]()
(:Tartıştığım kişilere bak. Yok muydu başka kimse sanki, başka arkadaşınız yok mu sizin? Tanrım bu kara lekeyi nasıl sileceğim.
bize takıl hayatın renklensinyalnız alıntılara cevap vermeyi bırakıp bırakıp yeni topicler açması oldukça manidar
nan beğenmiyosan çık git işte konudan bu bu kadar zor mu yaa hgghjfk
bağımlılık yaparızz da bu kadar değil gndfh
(:
vardır bi kaç arkadaşımız sen orayı kafana takma.
ama sanırım senin yok sayın ilgi odağı olmak isteyen, çevresi tarafından sevgi görmemiş zat ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.