alcatraz

Cherry

Elmas Üye
@alcatraz

Tayfun öyle bir arkadaş ki, “efendi” kelimesini sözlükten çıkartıp yerine onun adını yazmak lazım.
Mantıklı, düzgün konuşuyor; öyle “yapma abi, abartma” tavrıyla değil, tam haklısın der gibi.
Ama işin güzeli, bu mantıklı adam aynı zamanda inanılmaz duygusal.
Çalışkan mı? Of ya, adam uyumayı bile planlamaya çalışıyor gibi hissediyorum bazen.
Is konusunda benim erkek halim : )

Doğallığı da var tabii, gösterişten uzak, kasıntı hiç değil. Ne varsa içinden, dışına o şekilde yansıyor.
Beni en çok güldüren ise, aynı ameliyatı geçirmiş olmamız! İlk tanışmamızda “Sen de mi?” dedik ve bir anda “Vay be, kader ağlarını örmüş” moduna geçtik.
O an anladım ki, bu adamla uzun süre dostluk yapacağız ... Hem gülerek hem duygusallasarak.

Aramızda öyle bir bağ var ki, bazen cümleleri yarım bırakıyoruz, diğer taraf tamamlıyor.
Yani anlayış seviyesi yüksek, lafı anlayıp “Oha aynen!” diye onaylayan nadir insanlardan.
Tayfun varsa, sohbet hem mantıklı hem komik hem de içten olur.

Üstelik şimdi Almanca öğreniyor, yakında Almanca sohbet edeceğiz! Hazır ol, “Wie geht’s?” ile başlayacak bu dostluk seansı!

Kısaca, bu adam varsa: ameliyat arkadasi , dost, mantığın ta kendisi ve en önemlisi, her daim yanında gülebileceğin biri var demektir.

İlginizi Çekebilecek Benzer Konular

Üst Alt