Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'le ayrıldı: Sadece iş arkadaşıyız

Cherry

Elmas Üye
Yalı Çapkını dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir ile yaz aylarında denizde dudak dudağa görüntülenen Afra Saraçoğlu, özel hayatıyla ilgili sessizliğini bozdu. Aylardır Demir ile yaşadıklarıyla ilgili sessiz kalan Saraçoğlu, "Sadece iş arkadaşıyız, özel bir birlikteliğimiz yok" dedi.

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu, aşk yaşamaya başlamış ikili yaz tatillerinde dudak dudağa görüntülenmişlerdi. Uzun süredir özel hayatıyla ilgili sessiz kalan Saraçoğlu, dün akşam kendi doğum günü partisinde Demir ile iş arkadaşlığı dışında özel bir birlikteliğinin olmadığını söyledi.

AYRILIK SEBEBİNİ SÖYLEMEDİ​

Dün akşam 25. yaşını kutlayan Afra Saraçoğlu, basın mensuplarıyla sohbet ederken özel hayatıyla ilgili de konuştu. Muhabir Online muhabiriyle konuşurken Mert Ramazan Demir ile yollarını ayırdığını söyleyen güzel oyuncu, "Yani ben artık bir son nokta koymak istiyorum çünkü artık daha fazla gündeme de gelmek istemiyorum konuyla ilgili. Sadece iş arkadaşıyız, özel bir birlikteliğimiz yok" dedi. "Ayrılık sebebi ne?" sorusundan rahatsız olan Saraçoğlu, "Hiç gerek yok arkadaşlar böyle şeylere" karşılığını verdi.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Dudak dudağa görüntülendi diye aşk dedikodusu çıkartmak ne kadar ayıp iş arkadaşıyız demiş işte rolüne çalişiyordu ve eve iş götürdü belki

Es1967

Altın Üye
Bu dizi oyuncuları kadar ayran gönüllüsünü görmedim. Bi dizi film için bir araya geldiler mi hemen aşk başlıyor aralarında. Embesiller

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
Her dizede rol icabı öpüşme öpüşe ne olacaktı Amatör bunlar ya Profesyonel oyuncular yataktan çıkmıyor ama aşk yaşamıyorlar araya yastık koyuyorlar aşk geçmiyor

Cherry

Elmas Üye
Her dizede rol icabı öpüşme öpüşe ne olacaktı Amatör bunlar ya Profesyonel oyuncular yataktan çıkmıyor ama aşk yaşamıyorlar araya yastık koyuyorlar aşk geçmiyor

ona bakardan brad pitt de karisindan ayrilmisti , angelina ya gitmisti .

chevy

Gümüş Üye
Tüm bunların pr olduğunu düşünüyorum.dizi bitene kadar devam edecek gibi böyle söylemler. 4-5 bölüm süresi geçimce tekrar barıştılar haberi çıkar devam ederler sezona.

Üst Alt