İlişki biçimlerine yenisi eklendi, açık İlişki.
Peki açık İlişki nasıl yaşanır?
Herkes herkesle istediği her şeyi yaşıyor G.vat ile pzvnk ötesi ilişki bebişimAçık ilişki nasıl oluyor ki. Öncekiler kapalı mı idi
ne kadar yalın bir anlatım öyleHerkes herkesle istediği her şeyi yaşıyor G.vat ile pzvnk ötesi ilişki bebişim![]()
Açıkta köyün çeşmesinde yaşadığın ilişki değil mi?
İlişki biçimlerine yenisi eklendi, açık İlişki.
Ne güzel işte. Canın pasta yerken pilav mı çekti onu da ye kimin çocuğu kimden kimin eli kimin $eyinde kimsenin umru değil günah dünyası gibiöğk her yer aşırı sexAçık ilişki, ilişki içersindeyken misal sevgilin varken de başkalarıyla cinsellik yaşamaktır.
İğrençlik ötesi.
Konus damat, konusOff var ya çok değişik varsayımlarım var bu konuda ama şimdi üşeniyorum yazmaya
iç güveysi gitmişim ama kızları ile tanışamadım dahaKonus damat, konus
sadece resmi tatiller kapalı. bi de karşı tarafa bağlı olarak cuma günü olabiliriç güveysi gitmişim ama kızları ile tanışamadım daha
açık ilişkinin kapanma saati var mı mesela ?
Yalniz uyudugunda sevgili Frenkiç güveysi gitmişim ama kızları ile tanışamadım daha
açık ilişkinin kapanma saati var mı mesela ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.