İlişki biçimlerine yenisi eklendi, açık İlişki.
Peki açık İlişki nasıl yaşanır?
Peki açık İlişki nasıl yaşanır?
mantıklı seninkisi sanki. şükran gününde de kapalı olsun aile ile olunca partner nerede anlatamazsadece resmi tatiller kapalı. bi de karşı tarafa bağlı olarak cuma günü olabilir
Yalnız uyuduğunda diğer taraf nerede ne yapıyor biliyorlar mı ?Yalniz uyudugunda sevgili Frenk
Yalnız uyuduğunda diğer taraf nerede ne yapıyor biliyorlar mı ?
Riski kabul etmiş zaten herkes getirisi ne olacak ? adam uyurken birden baba da olabilir yani ama öz baba değil bu mu getiriRIsk Return diyolar buna Frenkcim.
Ooo olaylar biber gibi gelisiyo.Kapya degil bu arada.Riski kabul etmiş zaten herkes getirisi ne olacak ? adam uyurken birden baba da olabilir yani ama öz baba değil bu mu getiri![]()
Kpya olsa ne güzel salça yapardıkOoo olaylar biber gibi gelisiyo.Kapya degil bu arada.
Bu soruyu sormaya hak doguyor..cünki iliskisi birbirleriyle yok bana göre.FB nen de gayet monoton bir iliski sürdürülebilir.Kpya olsa ne güzel salça yapardık
Şimdi Açık ilişki F B den sonra popülerleşti ya aralarında nasıl bir bağ var ?
FB nin kökü insanlığın var oluşuna dayanıyor sonuçta oraya bakarsak.Bu soruyu sormaya hak doguyor..cünki iliskisi birbirleriyle yok bana göre.FB nen de gayet monoton bir iliski sürdürülebilir.
Acik iliskinin antik romalilara kadar giden kaynaklari var..hatta daha eski..
Sex diyelim biz buna.FB nin kökü insanlığın var oluşuna dayanıyor sonuçta oraya bakarsak.
Mantikli ama dogru mu?Ben öyle bir şey düşündüm. FB de bir taraf illla bağlanıyor sonrada sorun çıkıyor. bağlanan tarafı sakinleştirmek için ilişki kuruluyor ama yürümüyor tabi... sonrada açık ilişki icat oluyor.
Bağlanan taraf sorun çıkartınca diğer taraf gider, sornada gitmemesi için bağlanan taraf her şeyi kabul eder.Sex diyelim biz buna.
Mantikli ama dogru mu?
bilemiyorum Altan.
Baglanan taraf acik iliskiye karsi cikacaktir.
Sen yoluna ben yoluma.
Fb yi dogru anladik mi acaba ya?Bağlanan taraf sorun çıkartınca diğer taraf gider, sornada gitmemesi için bağlanan taraf her şeyi kabul eder.
" Sen Yolun Ben Yoluma " diyen birinin zaten işi olmaz ne F B ile ne açık ile
Sence insanların ne kadarı ilerek yapıyor bir şeyi ?Fb yi dogru anladik mi acaba ya?
KAbullenen taraf kabul ederse Fblikten cikmistir o...obsesyona gecmistir..psikolojik vaka..fb en azindan ne istedigini biliyor
Iste önce kendini tanican sevgili Frenk :cicek:Sence insanların ne kadarı ilerek yapıyor bir şeyi ?
ilişkiye girenlerin kendini tanıması çok möhim he mi ?Iste önce kendini tanican sevgili Frenk :cicek:
Ne istedigini bilmek zorunda diyorum.ilişkiye girenlerin kendini tanıması çok möhim he mi ?
Bence insanların çoğu kendini ne de bir birini tanıyor.Ne istedigini bilmek zorunda diyorum.
FB ise fb .
Acik iliskiyse ona da ok.
Monogami ise ona da ok.
Kisisel tercih.
Bir iliskiye girince evet...ne istedigini bilmek acisindan, kendine tanimasi sart.
TAniyorlarsa biz neyi trolluyoruz burada?.ddddBence insanların çoğu kendini ne de bir birini tanıyor.
ilişki pis kaka en iyisi uyumak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.