Rulette siyaha basArkadaşlar 410 TL bayram harçlığım var ne alacağıma karar vermedim ne alabilirim?
Ben 1000 + 1000 tl aldım harçlık bi sandalet elbise bulamadım 🤣🤣 inşallah bişe alamaz 🤣🤣🤣
Efenim bayan için mi bay için miArkadaşlar 410 TL bayram harçlığım var ne alacağıma karar vermedim ne alabilirim?
Yemek mümkün de şort tişort bilemedim yaBen 1000 + 1000 tl aldım harçlık bi sandalet elbise bulamadım 🤣🤣 inşallah bişe alamaz 🤣🤣🤣
Güzel bir yemek yesin tatlısına kadar napsın
Şort tişört anca o para şuan 🚬
Bak ekran atarım 🤣Yemek mümkün de şort tişort bilemedim ya
Cidden çok ürün aldım waikiki uygulamasından tabiki çok kaliteli ürün geliyor diyemem ama iş görüyor yaHer eve bir tane nunu şart.: ))
Uygun değiller indirim vardı 🤣🤣İçime kaçti sesim fjxjxj çok uygun seyler bulabilmişsin @nunu cumm
Maaşallah çiçeğim 🧿Uygun değiller indirim vardı 🤣🤣
Ben 2 yıl önce 45 tlye şifon elbise bulmuş kadınım 🤣🤣
Konu alışveriş olunca ayarlarım bozuluyor 🤣🤣🤣
Valla maşallahı kalmadı kuzum aldığım ürünler 6 aya kalmıyor 2 mislini geçebiliyor artık para kavramımı bozdular benimMaaşallah çiçeğim 🧿
Dün aldiğin bugun farklı bir fiyat 🚬Valla maşallahı kalmadı kuzum aldığım ürünler 6 aya kalmıyor 2 mislini geçebiliyor artık para kavramımı bozdular benim
Bazen anlamıyorum ne pahalı ne uygun bu yılımın özeti .. sizede oluyor mu 🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.