yaş kaç bakalım, vardık illaki senden küçükler.Benden küçüğünü göremedim henüz, arkalarımı bile nadir görüyorum. Ben sadece yaşlılarla iyi anlaşıyorum yapacak bir şey yok..
01'liyim diyence o ne öyle araba markası gibi diyerekten dalga geçiyorlar benimle, o yüzden 24 diyeceğim ;dyaş kaç bakalım, vardık illaki senden küçükler.
kıyamam, canım benim...01'liyim diyence o ne öyle araba markası gibi diyerekten dalga geçiyorlar benimle, o yüzden 24 diyeceğim ;d
Agucuk bugucuk demedi neyse ki, buna da şükür. ;dkıyamam, canım benim...
akran sayılırız. z kuşagındanım forever.Agucuk bugucuk demedi neyse ki, buna da şükür. ;d
Kaçlı?akran sayılırız. z kuşagındanım forever.
95'liyim diyince o ne öyle külüstür araba modeli gibi diyorlar. ben 31'im.....Kaçlı?
Ne güzel konular açıyor işte.. sizde kel, kör, topal vs hiçbir şey beğenmiyor..
Konuların güzelliğinden bayilazayim evet ddNe güzel konular açıyor işte.. sizde kel, kör, topal vs hiçbir şey beğenmiyor..
Kötü bir haberim var, sen z kuşağı değilsin..95'liyim diyince o ne öyle külüstür araba modeli gibi diyorlar. ben 31'im.....
kayıp kuşaktanım ben, size ne kadar yamanırsam o kadar iyi...Kötü bir haberim var, sen z kuşağı değilsin..
Seni neden aramıza alalım, ne vaad ediyorsun z kuşağı olmak için?! Şeytanla anlaşma yapıp bir gecede kitap yazdırabilir misin?¿kayıp kuşaktanım ben, size ne kadar yamanırsam o kadar iyi...
yo şapşal taklidi yapabiliyorum...Seni neden aramıza alalım, ne vaad ediyorsun z kuşağı olmak için?! Şeytanla anlaşma yapıp bir gecede kitap yazdırabilir misin?¿
Bence ideal bir yetenek z kuşağı olmak için, ben şahsen kabul ettim gitti.yo şapşal taklidi yapabiliyorum...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.