mümkün olduğunca izleyip haz aldığım bilinen/bilinmeyen kıyıda köşede kalmış kimi ödüllü filmleri paylaşmaya gayret ediyorum. değerlendirip vakit ayıranları önemsediğimden izlerken sıkılıp/sıkılmayacaklarına kadar degerlendirerek paylaşmaya çalışıyorum.
distopik hikaye sevenler için bir filmle geldim. biz de maalesef vasat komedi ve uzun uzun melankolik filmler dışında elle tutalabilir pek bir yapım yok ama yunanlılar bu işi çoktan çözmüş.
kabaca film de, çocuklarını izole bir biçimde, dünyanın geri kalanı ile herhangi bir ilişki içine sokmadan sahip oldukları büyük bahçeleri ve havuzlu evleri içerisinde yetiştiren hastalıklı bir aile anlatılır.
e bu kadar mı? hayır çözümlemeye kalkarsak forum datası çöker... iyi seyirler.
distopik hikaye sevenler için bir filmle geldim. biz de maalesef vasat komedi ve uzun uzun melankolik filmler dışında elle tutalabilir pek bir yapım yok ama yunanlılar bu işi çoktan çözmüş.
kabaca film de, çocuklarını izole bir biçimde, dünyanın geri kalanı ile herhangi bir ilişki içine sokmadan sahip oldukları büyük bahçeleri ve havuzlu evleri içerisinde yetiştiren hastalıklı bir aile anlatılır.
e bu kadar mı? hayır çözümlemeye kalkarsak forum datası çöker... iyi seyirler.