Neyi kendi kendime soruyorum burda bana yazanlara cevap veriyom:)kendi kendime senaryo kueutom iste ihtimalleri söylüyorum bu psikolojiden psikoloğa gitmeden nasil kurtulurum acaba cok aci veriyor banakendi kendini sorup cevap veriyor... gerçekten ağır travma olmuş senin için belli kardeşim.
Enteresan biriyim:)Enteresan
bir osbir patlat sonra mışıl mışıl uyu canım.Neyi kendi kendime soruyorum burda bana yazanlara cevap veriyom:)kendi kendime senaryo kueutom iste ihtimalleri söylüyorum bu psikolojiden psikoloğa gitmeden nasil kurtulurum acaba cok aci veriyor bana
Siz kendi yasitinizdan bir erkege oyle der misiniz peki? Yuzune değil tabi birine anlatirken mesela su çocuğun evrak isini hallettim gibiEnteresan
Neden bu kadar takıntı yaptınSiz kendi yasitinizdan bir erkege oyle der misiniz peki? Yuzune değil tabi birine anlatirken mesela su çocuğun evrak isini hallettim gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya [email protected] mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.