Aynı sorunu çiğ badem ve tadelle king size da yaşıyorum@Gamer ile rimel diyalogumuzdan aklıma geldi. Sosyal medyanın çirkin yüzü ; hiç kullanmadığı ürünleri överken, sanki kara günler, kıtlık bizi bekliyor gibi stoklamak ve ihtiyaçtan fazlasını aldırmak hastaligi...
insan gıda falan stoklar nasıl bir kıtlıktan çıkıyorlarsa![]()
O degil de, ne vakit bir malzemeyi cok begenmissem, piyasadan belirli bir zaman icinde cekiliyordu.
Hayal kirikliligimi anlatamam.
Simdi bir ürünü cok begenirsem 3 5 tane birden aliyorum.
Evet,stokluyorum.
Evet, tüketen bir köleyim.
Neutrogena nin bir yüz yikama jeli vardi.Simdi sorsan, tam olarak ismimi bile hatirlamam.Sadece hisettirdigi ve yasattigi memnuniyeti hatirliyorum. (Ex Asklarimi anlatir gibi olduOf aynisi benim basima geliyor, bir marka vardi resmen komple marka üretimi durdurdu.. en acisi da parfümlerde oluyor![]()
)Neutrogena nin bir yüz yikama jeli vardi.Simdi sorsan, tam olarak ismimi bile hatirlamam.Sadece hisettirdigi ve yasattigi memnuniyeti hatirliyorum. (Ex Asklarimi anlatir gibi oldu)
Asiktim o ürüne.
Aniden yok ettiler.Caniler.Irz Düsmanlari.
Parfümü ara ara periodlarla degistirmekde fayda var diye düsünüyorum.
ya da her ayri yerde o yere uygun parfüm tasinmasi taraftariyim.
Bir datede tasinan parfüm iş yerinde tasinmaz gibi.
Anliyorum.Off cok iyi biliyorum o hissiyati... hayir amaclari ney okadar iyi satilan bir ürünü üretmemekle?
Parfüm olayinda evet haklisin, yinede favori parfümlerim ara ara üretimi kaldiriliyor koklayip datekeri hatirlamaya firsatim olmuyor jdjjds
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.