29 yaşındayım, benimle yaşıt kadın iş güvenliği uzmanının bana sürekli çocuk demesi normal mi, kızlar neden böyle hitap eder?

Bu sorum özellikle kızlara. Siz kızlar neden birine çocuk dersiniz. bugün babamla bir işe gittik 1 günlüğüne yevmiye iş elektrik işi babama yardımcı olayım dedim. Orada görevli olan, benimle aynı yaşlarda (29) bir iş güvenliği uzmanı kadınla tanıştımimza filan attiracakti ama sigortam gönderilmemis firmaya o yuzden is basi yapamadim..Kiz cok samimi espri yapan babama abi filan diyerek espriler yapiyor bir yandan işlemleri bilgisayardan halledersin bir yandan bize muhabbet olsun die sorular soruyor cok cana yakin geveze bir kiz. İlk başta yaşımı bilmiyordu, bana "Siz nerelisiniz siz okuyor musunuz?" diye sordu. Neden sorduysa çocukmu gördü ne Sonrasında 29 olduğumu ve aynı yaşta olduğumuzu öğrendi.
Gün boyu çok samimiydik, memleket muhabbeti falan yaptık. Yanımda aşırı rahattı; saçının bozuk olduğundan dert yandı, kollarını kaşıdı vs. O gün sigorta girişimde bir sorun çıkmıştı, beklemek zorunda kalmıştım . Misafir etti yani beni .Kadın babama dönüp "Bu çocuk boşuna gelmiş abi, sigortası yapılmamış" dedi.sonra babam gitti is yapmaya. kaldık basbasa baya muhabbet ettik üniversite hayatından ailesinden falan sonra İş Arkadaşı sonradan odaya geldiğinde benden bahsederken yine "bu çocuk" diye hitap etti. Ama kız geveze çok samimi sevimli bir kız espriler yapıyor çok doğal davranıyor
Yaşımı bildiği halde neden "bu adam/arkadaş" yerine "bu çocuk" demiş olabilir? Sizce beni sessiz ve sakin gördüğü için "saf" yerine mi koydu, yoksa genç gösterdiğim ve samimiyet kurduğu için mi öyle söyledi? Bu durum normal mi yoksa ciddiye alınmıyor muyum? Yani bir kız neden bana öyle der başka biri olsa benle yaşıt erkek belki demezdi zaten takıntılıyım böyle şeylere aşağılık kompleksi oluştu yaşım 22 filan olsa anlarım ama 29 yaşındayım öyle küçük de gösterdiğimi sanmıyorum normalde 29 yaşındaki kadın 25 yaş üstü erkeğe siz diye hitap etmez mi ya 30 sayıldığı için yaşı? zaten siz diyor bazen sen diyor.Bu soruyu sorma sebebim bende takinti var bole seylere günlerce düşünüyorum kaygı bozuklugum var sanirim.Yani benden buyuk biri cocuk diye hitap etse anlarim yada ben daha genç olsam kizlarda genç olsa su cocuk die hitap etse hatta iş yerimde oyle hitap etseler gayet normal kafaya takmam ama anlattığım olay farklı mesele 29 yaşındayım 22 20 degil yani.Buda benim ozguvenimi düşürdü üniversite mezunu adamim 29 yasinda benle yasit bir iş güvenlikçi ilk defa görüyor beni hem siz diye hitap ediyor hem de benim yanımda başkalarına bu cocuk sabah geldi boşuna geldi sigortası yapılmamış filan falan diyor garibime geldi:) yani yasimi öğrendiği halde oyle deme sebebi ne olabilir.

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Daha üçte birini okuyabildim okuyunca yazacam

Kardeşim kız sinyal vermiş işte. Neyini uzatıyorsun, git sen de bir yerden sinyal ver. “seni tehdit olarak görmüyorum, yanımda bebek gibi rahatım” sinyali gibi düşün. Ne desin kız bacanak mı desin ag : ddd

Saçından dert yanmış ve kollarını kaşımış, bu samimiyet işareti olamaz. Kolunu değil de kıçını falan kaşısa bir nebze samimiyet işareti olabilir diye düşünüyorum.

"çocuk dediğin, senden çocuk çıkartır" de. hoşuna giderse çocuk yapın...

ZeL

Gümüş Üye
yalnızemir sen misin?

Zamanında aile bakkalı işletenlerden kalma bir üslup gibi geldi.

Kardeşim kız sinyal vermiş işte. Neyini uzatıyorsun, git sen de bir yerden sinyal ver. “seni tehdit olarak görmüyorum, yanımda bebek gibi rahatım” sinyali gibi düşün. Ne desin kız bacanak mı desin ag : ddd
Beyefendi diyebilir babamin yanında ya da başka is arkadasi erkeğin yanında niye cocuk desin😀bir daha zor bulurum 1 günlük isti daha 2 saatlik yolami gitcem görmek için ismini ogrendim googlede çıkmıyor isg filan yazınca 😀😀😀

Saçından dert yanmış ve kollarını kaşımış, bu samimiyet işareti olamaz. Kolunu değil de kıçını falan kaşısa bir nebze samimiyet işareti olabilir diye düşünüyorum.
Ya kız cogu kisiye oyle afacan kız denir ya hani çok geveze susmuyor asiri cana yakin bana bence benim yasimi kucuk gordu ondan cocuk dedi gibime geldi de küçükte durmuyorum celimsizmi gordu ne nedense kafaya taktım etkilendim erkeklik gururuna sonucta bu yasta olup aynı yaşta kız cocuk gördüğü için eger cocuk diyorsa bu o ortamda ciddiye alinmamak buyuk 35 yasi daki adamlar gibi alınmamaktadır ciddiye koyuyor

Süreyya

Süper Mod
Nasio minnoşum yaa 29 yas minnoşmu oluyor😀😀kendisine 29 yasinda sen dermisin cocuk bu cocuk die senle yasit bir yetişkin erkege hele is ortamında kaydını filan yapıyorsan onun
Haklisin,cok ayip etmis.
Söyle diyelim o zaman;
Ilgisini cekmissin.Seni civcivi gibi algilamis.

Nasio minnoşum yaa 29 yas minnoşmu oluyor😀😀kendisine 29 yasinda sen dermisin cocuk bu cocuk die senle yasit bir yetişkin erkege hele is ortamında kaydını filan yapıyorsan onun
üzülme dostum. ben de şantiyelerde amele olarak çalışıyorum. hatta neredeyse seninle yaşıtım, şantiye mühedislerinden 25 yaşlarında bir güzellik bana abi dediği için kırılmıştım...
çocuk deseydi bir geleceğimiz olabilirdi...

Üst Alt