10 Temmuz Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Piraye

Altın Üye
Sevgili Yengeç, 10 Temmuz’da Neptün retrosunun başlamasıyla birlikte aşk hayatında geleceğe dair beklentiler daha fazla önem kazanmaya başlayabilir. Özellikle uzun süredir devam eden ilişkilerde “aynı yere mi bakıyoruz?” sorusu gündeme gelebilir. Bugün duygular kadar ortak hedefler de belirleyici olacak.

İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, partnerinle yapılacak sıradan bir gelecek konuşması düşündüğünden daha fazla anlam taşıyabilir. Bir sonraki tatil planı, yaşanacak şehir ya da birkaç yıl sonrasına dair kurulan cümleler ilişkinizin yönünü daha net görmeni sağlayabilir. Bazen insanlar birbirlerini bugünden çok yarınlarda tanır.

Bekar bir Yengeç burcuysan, hayatına yeni giren birinin seni etkileme biçimi değişebilir. Güzel sözler söyleyen biri yerine seni hayatının içine dahil eden, gelecek planlarından bahsederken sana da yer veren biri dikkatini çekebilir. Çünkü bugün kalbin kadar güven duygun da seçim yapacak.

Yarın görüşmek üzere, aşkla kal…

Psinoza

Gümüş Üye
bu yengeç burcunun aşk dışında başka bir hayatı yok mu?

Psinoza

Gümüş Üye
Eğer öyleyse bizim vay halimize hocam yoksa biz bu hayatı yaşamıyor muyuz ?
bilemedim ki kurban.
aşk emek ister eyvallahta para da ister, zamanda ister... hoş gündemimizin bu kadar aşkla dolu olması için sabancıların varisi olmamız icap eder...

Zeze

Gümüş Üye
bilemedim ki kurban.
aşk emek ister eyvallahta para da ister, zamanda ister... hoş gündemimizin bu kadar aşkla dolu olması için sabancıların varisi olmamız icap eder...
Kanaatkar olanları ile karşılaşalım inşallah. Sahte saçma yapmacık olmasındanda aşksız da olur.
Hem lise yıllarında güzel bir aşk yaşadım bitti ömürde bir yeter demi hocam :)

Psinoza

Gümüş Üye
Kanaatkar olanları ile karşılaşalım inşallah. Sahte saçma yapmacık olmasındanda aşksız da olur.
Hem lise yıllarında güzel bir aşk yaşadım bitti ömürde bir yeter demi hocam :)
oo en tutkulu, en arzulu aşklardan.. belli olmaz yinede umut hepten yitirilmemeli yolculuk devam ediyor ise tutkularda beraberinde çıkının içinde yolcuyla devam edecektir. ama iyi dedin kanaat etmek... bana kalırsa da sevmek aşık olmak büyük bir açıdan sevgilinin bütünlüğünü kabul etmektir... sevgilinin neyse tam da o olmasına izin vermektir...
birini ya da bir şeyi sevmek onun öyle olmasına meydan verme kararıdır. onun, mükemmelleştrilmiş, yeniden kurgulanmış ya da formlar dünyasına taşınmış haliyle değil, halihazırda nasılsa öyle sevilmeye değer olduğunu olumlamaktır...ruhunun inceliklerine dokunabilen sadık bir yâr dilerim...

Üst Alt