Yemezler.birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde...
Yemezler.birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde...
İzin vermiyorum teşekkürlerZeL izin verirse cevaplarım.
yiyeni çok...Yemezler.
Ifiyit olsun.yiyeni çok...
neyse konu dağılmasın, belli ki zel ile bir uyum söz konusu ve bu durum kamuoyundan gizleniyor.
Biriyle baktırmak isterdim ama sadece isterdim işte…..
benim bu hayat n'olacak.. astroloji ne diyor??Sorunuz nedir
@Nyctophilia dm kapalı:S
@Nyctophilia özel isteğinle konuya geldim. Şablonlayayım;
Doğum tarihi: 10 Mayıs 1993
Doğum saati: 10:10
Doğum yeri: Çankaya/Ankara
Astroloji ve burç muhabbetlerini yapmasını bilirim de hiç senin gibi kafa kırıp yoğunlaştığım, araştırdığım, anladığım, ya da inandığım bir mevzu değil. Bu yüzden cevapla birlikte soruyu da sana bırakıyorum.
@Nyctophilia bu tatli arkadasa mutlaka bakmalisin.kardeşim yine konunun içinden geçmissiniz , toparlıyorum konuyu
KONUNUN IÇINDEN G3ÇTINIZ MI ?
bi de öneriyo ya fjsjcjsjjxskjf nasıl da yol gösterici yardım sever skcksmckskcjs yaa hahahaha@Nyctophilia bu tatli arkadasa mutlaka bakmalisin.
.djsjssssydddbi de öneriyo ya fjsjcjsjjxskjf nasıl da yol gösterici yardım sever skcksmckskcjs yaa hahahaha
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.