@Nyctophilia özel isteğinle konuya geldim. Şablonlayayım;
Doğum tarihi: 10 Mayıs 1993
Doğum saati: 10:10
Doğum yeri: Çankaya/Ankara
Astroloji ve burç muhabbetlerini yapmasını bilirim de hiç senin gibi kafa kırıp yoğunlaştığım, araştırdığım, anladığım, ya da inandığım bir mevzu değil. Bu yüzden cevapla birlikte soruyu da sana bırakıyorum.
Ongün Merhaba.
Geçen yükselenin'e detaylı dk girmeden Aslan demiştim fakat son derecelerde Yengeç çıkıyor, belli açıdan pek de fark etmiyor çünkü geniş ev yelpazesi yine Aslan'da 1.evinin. Dolayısı ile hipertrofi ile ilgili söylediklerim aynen geçerli.
Öncelikle dikkat çekici bir auran var. Tipin ne olursa olsun girdiğin ortamda mutlaka karşı cinsin dikkatini çekersin. Eril enerjini doğru kullanmayı biliyorsun. İletişimin,hitabetin güzel sadece olumlu ya da olumsuz bir şeyleri anlatırken abartma zaafın olabilir.
Hitabetin, kendini ifaden iyi gibi gözükse de derin ve özel ilişkilerde neyi istediğini ya da duygularını ifade etmekte zorluk çekiyor olabilirsin. Ay haritanda çifte zarar görmüş (Hem Oğlak'ta hem 6. evde) Ay 6.evde Neptün ve Uranüs ile kavuşumda kadın düşmanlar, kadınlarla ilgili yaşayabileceğin skandallar vb. temalara dikkat et; 6.ev açık düşmanlar,musibetler,haksızlıklar ve hastalıklar evidir. İçsel olarak işsel, diktatöryel,ürepertici yanların var bazen bastırılmış ve seni hırpalayan derin bir öfke de olabilir bu. SATÜRN 8.EV plüto kare bunları verir. Mars Merkür karen de var. İletşim olarak böyle konuşa konuşa dövebilen bi yapı verebilir. Aslan'da Mars'ın sarkastik ve narsistik ifadeleri kullanmakta başarılısın. Genel olarak böyle bir insansın demiyorum; İyi kudurtabilirsin gıcık olduğun insanları eleştirilerinle yani. Su insanları ile çok iyi anlaşırsın. Akrep,Yengeç,Balık. Sana çok iyi gelir. Güven bağına önem veriyorsun. Boğa yerleşimlerin güçlü.
Ay fazın Yay. Avukat olmana şaşmamalı. Güzel bi dönemden geçiyorsun Ongün önümüzdeki iki yıl senin yılın. Aşk, para böyle magazinsel Astroloji deyince aklına gelen her türlü güzellikle ilgili fırsatın var. Kariyerin ile alakalı epey bi sabrın sınanacak gibi sadece 2029'a kadar Satürn tepe noktanda Koç'ta Ay'ından kare alacak. Satürn Koç'ta biraz agresif çalışır. Kariyerinle alakalı hiç olmadığı kdar köşeye sıkıştığını hissedebileceğin deneyimler yaşayabilirsin ama üstesinden geleceksindir diye düşünüyorum çünkü Satürn ara ara hem Natal Satürn'ünden hemde Mars'ından güzel açılar alacak. Spor yap derim bol bol Jüpiter 1. evinden geçiyor bunu değerlendir. Şİmdi birince ev beden evi Jüpiter de büyütür bulunduğu bir evi. Senin1. evinde Mars da var. Sportif kaynaklı çok iyi değerlendirebilirsin bunu. İştahını da açar. Bahsettiğin kilo problemlerini muhtemelen tamamen geride bırakacaksın. İlk intimada böyle temiz iyi niyetli bi enerji veriyorsun ama uzun vadeli krizleri yönetmekte, planlar yapmakta iyisin. Hem çok sabırsız hem çok sabırlı olabiliyorsun. Hatta yine ilk intiba olarak ya bu ne tez canlı diyebilir insanlar sana ama aslında derin bir sabrın da var bu derin sabır daha çok anlık işlerden ziyade uzun vadeli planlarda devreye giriyor. Anlık durumlarda biraz daha tez canlı, biraz daha sinirini duygularını belli edebilen bir yapın var. Ateşli, güçlü kadınlar ilgini çekiyor. Böyle asabi,hafif cazgır, güçlü karakterli kadınlara karşı bir çekimin var. Özel hayatında hareket severken, daha beşeri hayatında yani diğer arkadaşlarınla olan bağında derinliği ve sakinliği seviyor gibisin.
Genel olarak bunlar çekti dikkatimi.
Senle iyi arkadaş olurmuşuz bu arada.