1/3
bakalım bir cevap versinBenim gibi düşünüyor.
O beni tanıyor fakat sizle tanışmıyoruz.. haliyle onun düşüncesi şuan en gerçekçi olanı olur.
bakalım bir cevap versinBenim gibi düşünüyor.
bakalım bir cevap versin
O beni tanıyor fakat sizle tanışmıyoruz.. haliyle onun düşüncesi şuan en gerçekçi olanı olur.![]()
işte anlaşamaz mıyızı bana dedirten durum tam olarak buKendisi yakın arkadaşım ve sık konuşuruz.
Anlaşırız sizle.
Duygusal,tinsel birisiniz.
işte anlaşamaz mıyızı bana dedirten durum tam olarak bu
Onun cevabını beklediğimi ısrarla söylerken sizin müdehale etmeniz.
Bu beni yordu
Lütfen bırakın ona sorduğum sorunun cevabını ondan duyayım![]()
İşte yine de ona sorulan bir şeye ben sizle samimi olsam müdehale edin ama sadece sizin samimi olduğunuzu anladım ee tamam ama ben sizle yeni tanıştım.Tabi duyun da sizle ilgili mini bi konuşma yaptik ve sizle güzel iletişim kurabilecegimizi konuştuk demek istedim.
Hissi bir tahmini değil; maddesel bir veriyi aktarıyorum yani size.
Süreyyanin su içtiğini görüyorum ,biliyorum, siz ama olur mu o söylesin içip içmediği diyorsunuz gibi bi sey oldu yani ehehe
Suri gelip aslında öyle kast etmedim Murat demezsin inş.
İşte yine de ona sorulan bir şeye ben sizle samimi olsam müdehale edin ama sadece sizin samimi olduğunuzu anladım ee tamam ama ben sizle yeni tanıştım.
Benim açımdan bi küçük empati lütfen![]()
Ben oğlak yükselenimAnlıyorum.
Seviyorum biraz zirtapozluk yapmayi.

Anlasirsiniz diye...akrep istilasi ayHangisinin tersini mesela hahahaha
Sen öyle diyorsan vardır bir bildiğinAnlasirsiniz diye...akrep istilasi ay

Est ya hu..Sen öyle diyorsan vardır bir bildiğin![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.Org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.