1/3
Yükselen yengeçle ilgili bir şey söylemek isteyen var mı ?
Benim olumsuz baktığım bir durum fikirlerinizi merak ettim![]()
4 Eylül 97 saat 15 43
Önce ben sorduydum amaNeye olumsuz baktınız
Önce ben sorduydum ama![]()
Ben dakikayı bilmiyorum oluru yok mu
15 00 15 30 arası diyorlarNe kadar bilmediğinize bağlı.
Mesela 3 civarı dersiniz. 3.10 baz alırım, ama 3 50de doğmuşsanız söylediklerim yalan olur. 315te 3.20 de doğduysanız bir kaç sapma olur daha çok sapma da olabilir.
Hangi bilgiyi soracağınıza da bağlı.Karakteristik analizlerde sapmalar daha az etkiler mesela.
15 00 15 30 arası diyorlar
Karmaya baktırmak istemiştim
o kadar detaylı bakıyorum diyemem ama genel anlamda yükselene yengeç geldiğinde takıntılı alıngan manüplatif arkadaşlarım oldu yıldız mapte bir çok faktör var evet birinin bakmıştım da şimdi hatırlamıyorumHiçbir yükselen burç olumsuz olmaz; Yükseleni olumsuz durumda olan harita olur.
Yükselen Yengeç'se Yengeç'in lordu Ay'a bakmak gerekir. Ay hangi burçta, gölge yönlerini açığa çıkaran planetlerle etkileşimi var mı (Satürn,PlütoniMars)
Grahan Yoga'ya sahip mi, yalnız mı (bulunduğu burcun arkasındaki ve önündeki burç planetsiz mi) vs.vs. çok faktör var. Ha genel afaki bir yorum yapacaksak Yükselen Yengeç masumiyet enerjisi verir. Kalbi gözlerine yansır masum bakarlar. Kadınsa bu kişi doğurganlığı niteleyen bölgeler (meme,kalça) göze çarpar. Minyon tipli yuvarlık hatlı olurlar, sevimlidirler, anne enerjisi verirler. Duygularını belli etmede ve ifade etmede iyidirler ama afaki bu tespitler. Lordunun yani Ay'ın konumu,durumu,açıları bi çok dinamiği değiştirir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.Org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.