Hangi taraftan bakacaksan diğer tarafı görmezsinYüzü de götü de güzel olsun yav. Öylesi daha makbul değil mi
Valla polar pijama sandım boşlukları desen sandım :)) boyamış ya boyamış
Valla polar pijama sandım boşlukları desen sandım :)) boyamış ya boyamış
Hem de kimseciklere bırakmam o kelleni.Sansürsüz halini de atarım ama kellem gider
Hem de kimseciklere bırakmam o kelleni.
Oğlum noldu sana ya! Delirdin mi?? Az sakin!
Telefonda konuşan adama dua et ayrıca, yoksa bizzat arayıp çemkirecektim!
“Evet, biraz sapık ve tek taraflı bir tutku.”Fakat müzeyyen bu derin bir tutku
“Evet, biraz sapık ve tek taraflı bir tutku.”
Yav evladım…
Eminim tek taraflı değil ve sen yine de bu tutkuları özellerde paylaş. Benim gözüm senden böyle şeyler görmesin. Koca kafanı koparmayım… Hadi canım benim, hadi çocumm
![]()
Yok canım… Emir değil, rica olarak kabul et sen onu. Bıçaklı emoji yokmuş gibi düşün 🤓HOFFFF ! Bi tek şurada çılgın atabiliyodum onu da elimden aldın.
Evet arkadaşlar görüyorsunuz emir büyür yerden geldi. Artık sapık sapık şeyler yazamayacağım maalesef çünkülüm kafamı hakkaten koparabilecek bir insan bu şahıs.
her an kafana bi hanımefendi kişisinden "erkolar kapatılsın" komutu gelebilir bro. kaskını takHOFFFF ! Bi tek şurada çılgın atabiliyodum onu da elimden aldın.
Evet arkadaşlar görüyorsunuz emir büyür yerden geldi. Artık sapık sapık şeyler yazamayacağım maalesef çünkülüm kafamı hakkaten koparabilecek bir insan bu şahıs.
Eruuuuuuuu boyamış birde
Eruuuuuuuu boyamış birde
Önce bakınca ne olduğu anlaşılmıyor sonra tuzağa çekiliyoruzİstiyorsan sansürsüzünü de paylaşayım tuzcum.
İyi misinz yav niye takıldınız bu kadar boyama işine?![]()
Nası anlaşılmıyor? Nasıl anlaşılamayabilir ki şu foto?Önce bakınca ne olduğu anlaşılmıyor sonra tuzağa çekiliyoruz
Yapan sensin o yüzden anlıyorsun. Bakan kişi ilk bakışta çözemiyorNası anlaşılmıyor? Nasıl anlaşılamayabilir ki şu foto?![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.