Soruya mi inekli cevaba mi
Her ikisine de :)Soruya mi inekli cevaba mi
Adam arabayı temizlememiş mi puuueBugünün incilerindenEkli dosyayı görüntüle 1285
İnekli cevaba alınmamak elde değil kavga da söylenmezHer ikisine de :)
Eltiye bu cevap fena otururdu sonrasını bilememİnekli cevaba alınmamak elde değil kavga da söylenmez
O elti o lafin altinda kalmaz....Eltiye bu cevap fena otururdu sonrasını bilemem
Çoktan almıştır bilemO elti o lafin altinda kalmaz....
Kocasını elinden alir o kadının
Çünkü kocası mal o 70 beden kadının
Eğer bir tepki verse kadın zaten bu denli sinirlenip içine dert etmezdi adam dünden razı gibiiii
Yabancıya mi gitsin?Çoktan almıştır bilem
Varsan baksan kadının da kayınbiraderi ile ilişkisi vardır
Bu kafada olan insanlar varYabancıya mi gitsin?
Çok da güzel oğlu varmişPiskolog kanks
Geçen kitap fuarında görmüştüm baya baya müritleri varben de merak ediyordum bu konuyu bugün bi soru gelmiş
Ekli dosyayı görüntüle 1286
Hiçç yani elden zarar gelebilir kfkdkBu kafada olan insanlar var
Belki anasına çektiÇok da güzel oğlu varmiş
Buradan şunu anlayın hanımlar
Bu adamın genleri işe yarar
Bir müvekkil adayı bunu kızı için söylemiştiHiçç yani elden zarar gelebilir kfkdk
He arada atıyor foto birlikte, hayır ben esra ezmeciyi neden takip ediyorum hiç okumadığım kitaplarını neden aldım aklımda deli sorularÇok da güzel oğlu varmiş
Buradan şunu anlayın hanımlar
Bu adamın genleri işe yarar
Anası çok da güzel değil hava yastiği gibi her yerinin yedek parçası değişmişBelki anasına çekti
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.