EİNSTEİN’in Karısına İmzalattığı Evlilik sözlesmesi.

Boğaçhan

Bronz Üye
Normal olmayan deha bir insan sonuçta, normal bir sözleşme beklemek yanlış olurdu.
Garip olan eşinin bunları kabul etmesi, normal olmayan şey bu olsa gerek

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Ya @Cherry bırak şu @Eru ’yu Allah aşkına. Uyuyup uyanınca aklım başıma geldi… Dedim ki kızım niye tetikleniyorsun?!
Ben onun aşık hallerini de biliyorum. Bıraksın bu işleri :cool:

Eru

Platin Üye
Ya @Cherry bırak şu @Eru ’yu Allah aşkına. Uyuyup uyanınca aklım başıma geldi… Dedim ki kızım niye tetikleniyorsun?!
Ben onun aşık hallerini de biliyorum. Bıraksın bu işleri :cool:

Neeeeee
Neymiş benim aşık hallerim anlat da bilelim. Adam gibi adamım ben ERRRRRKEK gibi erkek. :D

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Neeeeee
Neymiş benim aşık hallerim anlat da bilelim. Adam gibi adamım ben ERRRRRKEK gibi erkek. :D
Ben hep diyorum zaten zekisin.
O yüzden sen de biliyorsun ki bir gün her şey biter, hanımcılık insanlığa yeter. 😅

• Haha
Tepkiler: Eru

Eru

Platin Üye
Ben hep diyorum zaten zekisin.
O yüzden sen de biliyorsun ki bir gün her şey biter, hanımcılık insanlığa yeter. 😅

Götümüzde patladı hanımcılık. Bir daha mı? Asla. :D İt köpek olacaksın hatunlara..

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Götümüzde patladı hanımcılık. Bir daha mı? Asla. :D İt köpek olacaksın hatunlara..
Evladım, çocuğum… Yavrum, kardeşim… Canım, ciğerim… Yapma… Beni kendine musallat etme… Şurda hem saçımı hem makyajımı sabahın köründe yapacak kadar enerjiyi kendimde bulmuşum, tıkır tıkır çalışıyorum. Yapma iki gözümün nuru, yapma.

• Haha
Tepkiler: Eru

Eru

Platin Üye
Evladım, çocuğum… Yavrum, kardeşim… Canım, ciğerim… Yapma… Beni kendine musallat etme… Şurda hem saçımı hem makyajımı sabahın köründe yapacak kadar enerjiyi kendimde bulmuşum, tıkır tıkır çalışıyorum. Yapma iki gözümün nuru, yapma.

:D Acıdım hadi yazık. :kiskis:

Üst Alt