Anca rüyanda cınım: )
Ben hep diyorum zaten zekisin.Neeeeee
Neymiş benim aşık hallerim anlat da bilelim. Adam gibi adamım ben ERRRRRKEK gibi erkek.![]()
Ben hep diyorum zaten zekisin.
O yüzden sen de biliyorsun ki bir gün her şey biter, hanımcılık insanlığa yeter. 😅
Evladım, çocuğum… Yavrum, kardeşim… Canım, ciğerim… Yapma… Beni kendine musallat etme… Şurda hem saçımı hem makyajımı sabahın köründe yapacak kadar enerjiyi kendimde bulmuşum, tıkır tıkır çalışıyorum. Yapma iki gözümün nuru, yapma.Götümüzde patladı hanımcılık. Bir daha mı? Asla.İt köpek olacaksın hatunlara..
Evladım, çocuğum… Yavrum, kardeşim… Canım, ciğerim… Yapma… Beni kendine musallat etme… Şurda hem saçımı hem makyajımı sabahın köründe yapacak kadar enerjiyi kendimde bulmuşum, tıkır tıkır çalışıyorum. Yapma iki gözümün nuru, yapma.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.