Ben doğum saatimi bilmiyorum yaö
doğum saatimi bilmediğim için öğrenemediğim bir dalga.
Bir gece yarısı dedi bir sabah dedi. Nasıl eziyet ettiysem zaman kavramını kaybetmişZaman dilimide mi belli değil
Ne ara sabah ezanını buldun da baktın da :d o yıla ait ezan saatini bulcaksın: )
öyle yabtım zaten sevgili lavinia ve aslan çıktı aşağıda aslan ile alakalı bir ton şey yazmışlar, alaka sıffffır :dNe ara sabah ezanını buldun da baktın da :d o yıla ait ezan saatini bulcaksın: )
Mümkün değil bir hata var 😜öyle yabtım zaten sevgili lavinia ve aslan çıktı aşağıda aslan ile alakalı bir ton şey yazmışlar, alaka sıffffır :d
:')Mümkün değil bir hata var 😜
Sen başak burcu musun 🥲
evvvetSen başak burcu musun 🥲
Benden bi hafta önce doğmuşsun 🥲🥲evvvet
eylül başı mı ağustos sonu muBenden bi hafta önce doğmuşsun 🥲🥲
Eylül ortası 😅eylül başı mı ağustos sonu mu
nasıl olduysa sonra diye algıladım asdıuasjkd kusura bakma ahraz gibi bir soru sorduğum için :dEylül ortası 😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.