Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
You Tarzı Diziler: Saplantılı Aşklar ve Psikolojik Gerilim Dolu Yapımlar
Biraz evet.
Hatta dizinin biyerinde izlediklerimizden çok daha fazlasının filme alınamayacak kadar vahşi olduğu yazıyordu.
İnanılmaz bir hikaye ama, tavsiye ederim.
You dizisini yarıda bıraktım,sarmadı.
Parfüm diye film vardı bir katilin hikayesi kitabıda var o çok iyiydi.
Ay bir de Dahmer vardı,gerçek hikaye. Allahın cezası onu da yarıda bıraktım midem kaldırmadı.
You dizisini yarıda bıraktım,sarmadı.
Parfüm diye film vardı bir katilin hikayesi kitabıda var o çok iyiydi.
Ay bir de Dahmer vardı,gerçek hikaye. Allahın cezası onu da yarıda bıraktım midem kaldırmadı.
You u izlerkene, koltuka uyuya kalmisim..narsist kisilik bozuklugunu öve öve bitiremiyorlar..pek bi skldm..
Parfüm filmini izlemedim ama kitabini okudum..o kitabi da birine verdim...halen geri gelecek...
Film iyiyse izlim askim..
You u izlerkene, koltuka uyuya kalmisim..narsist kisilik bozuklugunu öve öve bitiremiyorlar..pek bi skldm..
Parfüm filmini izlemedim ama kitabini okudum..o kitabi da birine verdim...halen geri gelecek...
Film iyiyse izlim askim..
Geri gelmeyen kitap için kurşun atar kurşun yerim.
You, asla bu kadar gündem olacak dizi değil bana göre. Niye seviyoruz böyle şeyleri anlamıyorum.
Parfüm filmi iyiydi izle aşkım.
Dahmer bana göre aşırı rahatsız ediciydi, sen seversin belki bilmiyorum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.