Hiş bişe zkkmde deel.
Umrumda degilsin.
Ne poh yersen ye.
Edebi tarzi;
Hayatima hicbir etkiniz yok efendim.
Hangi oje rengi seceyim düsüncesi,sizin amac ve fikirlerinizden sahsimca daha agir basmakta.
Felsefi tarzi;
Sana akil yürütmek, evrensel akla ulasmama ket vuruyor.
bin yılların intikamı, kurumuş tahtaların yeşili, kayadaki incir, çölde açan gül, karanlığın yüreğindeki şafak, dağdan dağa uzanan ateş, kardaki yangın, aymamış kapkara saç örgülerinin düğümü, kuru dere yataklarının su hafızası, yetimliğimize ana yar ve yoldaş...
arkadaşlığı dostluğu pek güzel, yanında iken asla değersiz ve yalnız hissetmezsiniz. iyi ki var...
onunla ben;
Ekli dosyayı görüntüle 19036
Paran mi yok?
Fakir misin?
Kim kimi oyalamis bunca yil,belli oluyor.
Boş o.....l
herkese yüz vermeye gelmiyorBenim kuaför de Faslı birisi iyi de birisi aslında
Samimi oldukça bu samimiyetin dozunu değiştirdi ;d
Bu hafta gelmedin diye mesaj atıyor
Kardeşim yokum yok
tatildeyim
Olduğum yerde traş olursam
Dönünce utanç duyma hissi yarattı ben de durduk yere
Nunum müthiş olmuş
sonunada dedikoduuu yağğpp diye biş idenk gelmiş yarıldım orda lşkmdfgNunum müthiş olmuş![]()
Atislari yapamaz da zorbalarim dedigim sevgilim hepsini devirip ayicik kazanmistir... ikizler burcunun açığını bulup dalga geçmek çok zormuş.... (aslında yükseldiğini sakliyordur erkek yha)
Ekli dosyayı görüntüle 20075
Lütfen savaş.
Sevişmeyi beceremiyorsun.
Tutulma aslan burcunda gerceklesecek.
Kalbimiz bölgesi.
Ne yaparsan yap,aşk ile yap.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.