Çok kırılırım aşkım zahmet etmeseydin ben skrdim seni derim
Ortak kullanıcaz mecbur kfkdKarsindaki yetmiyorsa ; )) al bu vibratörde senin olsun diye yanina da paketleyelim : ) sonra yollardik: )
Ortak kullanıcaz mecbur kfkd
Vibratörü mü adami mi?Ortak kullanıcaz mecbur kfkd
Vibratörü mü adami mi?
Neyse..aksam okundusesli kahkaha attimm alksjlsj ahahahk : ))))))
Ayy daha şimdi girdim eve jfjxjx yorgunum ama tartış bakalım
Yaaazzz ben de öğreneyimahh @Chen aklima cok pis fikirler gelio ama yzmcmmmm : ) 😈😈😈 dklfjgldkgjldfgd
sizle tartışmak hata değilde enerjime yazık konuda karmaşık ....hic o hataya bulasma : ) @Frenk cim : ))
ben de gireli çok olmadı yorgunum çok girmem o topa...Ayy daha şimdi girdim eve jfjxjx yorgunum ama tartış bakalım
Aman yaşlandık ben Frenk jfjdj neyse ben on dk enerjimi bulurum nxnx bi çay içsem tamamdırsizle tartışmak hata değilde enerjime yazık konuda karmaşık ....
ben de gireli çok olmadı yorgunum çok girmem o topa...
sizle tartışmak hata değilde enerjime yazık konuda karmaşık ....
ben de gireli çok olmadı yorgunum çok girmem o topa...
Ona patronun kim olduğunu göster @Chen im lkjaskldÇok kırılırım aşkım zahmet etmeseydin ben skrdim seni derim
Benim bir sürü işim var daha... Arınmam gerek sonra belki enerji bulurum....Aman yaşlandık ben Frenk jfjdj neyse ben on dk enerjimi bulurum nxnx bi çay içsem tamamdır
niye simdi ; ) gay cikani nasil koruyacaksin acaba: )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.