Senin için demiştim ben onu.mis gibi komşuların var,
cografya olarak güzel yerdesin
blakonun var.
seninle kendimi kıyaslasam ben ezer geçerim gibi.
Üff hiç sataşılmıyor sana da bu günlerde.
Baysss!
Senin için demiştim ben onu.mis gibi komşuların var,
cografya olarak güzel yerdesin
blakonun var.
seninle kendimi kıyaslasam ben ezer geçerim gibi.
Teeessüf ederim. Utanırım ben çok kesemem ama göz hakkımı almadan da bırakmam ayrı mesele..Kadınları en çok kesen @CipraLex Sjsjsjs
Göz hakkın yok senin önüne bak 😏Teeessüf ederim. Utanırım ben çok kesemem ama göz hakkımı almadan da bırakmam ayrı mesele..![]()
Karnımız tok diye restaurant ta menüye demi bakmıyalım...Göz hakkın yok senin önüne bak 😏
sen bu forumun aydınlık yüzü, en beyefendisisin..........Karnımız tok diye restaurant ta menüye demi bakmıyalım...![]()
Akifim yapmaz demliydinsen bu forumun aydınlık yüzü, en beyefendisisin..........
görsem inanmam![]()
Bakmanın inceliklerini @simbat ile kafa kafaya verip bize anlatır mısınız?Arkadaşlar bakmaya bakarız gözümüz görüyor şükür ama öyle öküz gibim yiyecek gibim bakmayız ya. Bakmanın da bir adabı muhaşereti var. Allah sevdiceğine bağışlasın der belkim bir hafiften iç çeker yolumuza bakarız..
![]()
cilveyi de aradan çıkarırlarsa pek makbule geçerBakmanın inceliklerini @simbat ile kafa kafaya verip bize anlatır mısınız?
Sır gibi saklıyorlar niyeysecilveyi de aradan çıkarırlarsa pek makbule geçer
yeri gelmişken araya sıkıştıriim dedimm![]()
mezarlarına götürcekler sankiSır gibi saklıyorlar niyeyse
Bizim cilveli olmamızı istemiyorlarmezarlarına götürcekler sanki![]()
başka kızlara bakcaklar .s.s bizi elediler çen 🚬Bizim cilveli olmamızı istemiyorlar
chen seni mi kıracağım bir katkı yapayım bari ....Bakmanın inceliklerini @simbat ile kafa kafaya verip bize anlatır mısınız?
ikinci husus bakış accık sexi accık ciddi bir o kadarda esprili olmanın yanında aynı zamanda da sempatik olmalıdır. kesinlikle içinde şakınlık barındırmalıdır fakat bu şaşkınlık ne yapacağını bilememekten olmamalı, gördüğünün büyüleyiciliğinden oldugunu hissettirmelidir. bakış kesinlikle cesaret içermelidir.
şimdi alttaki yazıyı okuyunca çok iyi tahayyül edeceksin chan.Şu paragraftaki bakışı bir görselle destekler misiniz tahayyül edemedim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.