Gönderir misin onu bana? İzlemedim. 😁Çok uyuz oluyorum bu boş beleşe ya. "Mermiden hızlı koştum geldim" diye yalan sıkan lavuk değil mi bu? Hali tavrı tarzı her şeyiyle iğrenç biri.
Gönderir misin onu bana? İzlemedim. 😁
Ha mermiye koşarak yetişmesi normal yani menzil problem1000 km menzile ben bile inanmadı 😂🤣🤣
Ya ilk inanmadığım noktayı söyledim. 🤣🤣Ha mermiye koşarak yetişmesi normal yani menzil problem![]()
@Eru Ne demek 1000 km menzilli silahımız yok mu bizim? Türkiye'yi kötüleyin böyle aferin afeeeerin fjjx
Nerden aklına geliyorsa :)Çok uyuz oluyorum bu boş beleşe ya. "Mermiden hızlı koştum geldim" diye yalan sıkan lavuk değil mi bu? Hali tavrı tarzı her şeyiyle iğrenç biri.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.