merhabalar, 5 beatten oluşan albüm hazırladık, ritim gitarları arkadaşımla beraber kaydettik, dinlerseniz sevinirim,.
View: https://www.youtube.com/watch?v=_HDnV2HryLQ
View: https://www.youtube.com/watch?v=_HDnV2HryLQ
İlk beat için melodi, gitar, ritim güzel. Perküsyon aşırı zayıf/kulak tırmalayıcı. "Snare" için kullanılan ses ne ise lütfen kullanmayın. Aşırı yapay, amatör bir hava katmış koca beate. Onu çıkarsan, sağlam bir hi-hat koysan, on numara gelir kulağa.
Hoş, güzel denemeler. Sadece şu perküsyon / ritim meselesi çözülmesi gerek gibi geliyor bana.
Başarılar dilerim.
sen nabıyon sennabtın mobilya işini ihracata başladın mı
![]()
İsimdaşım abim de mi?![]()
Abi atılamadık o işe. Patladı gitti. Dükkanı da başkasına kiraladılar zaten. Şimdi başka başka işlerin peşindeyim.![]()
nasıl biliyo hemeniki kaynatacaktım.
Çizimlerini bekliyorum, sen benim gözümde mobilyacı değil ressamsın zaten
ara sıra rock müzik bırakmayı unutma buralara. Umarım sağlığın sıhhatin yerindedir kardeşim.
Bir iki sene oldu kalem almayalı elime. Denerim bir ara abi zamanım bol. :) Benim hayatım rock ya. Ara sıra diye bir şey yok.
İyilik sağlık valla. Uğraşıyoruz işte. Umarım sen de iyisindir abi.
ben 7/24 güzelim bilirsinişler yolunda , standartları yükseltmeye çalışıyorum, 8 yaşında bir çocuğun sorumluluğunu üstlendik bakalım, evlat edindik gibi bir şey maruz kaldığı travmalardan arındırmaya çalışıyoruz.
anlayacağın kendimizden geçtik yavru için mücadeleye devam
Bilmiyordum valla abi. Ne güzel şeyler bunlar ya. Helal olsun. :)
nabıyım la yaşayacağımı yaşadım, artık eser bırakmanın zamanı, olmuşken en güzel şekilde olsun dedikseni seviyorum adaşım iyi ki geldin burdasın.
selamlar, acaba instagramınız var mı?İlk beat için melodi, gitar, ritim güzel. Perküsyon aşırı zayıf/kulak tırmalayıcı. "Snare" için kullanılan ses ne ise lütfen kullanmayın. Aşırı yapay, amatör bir hava katmış koca beate. Onu çıkarsan, sağlam bir hi-hat koysan, on numara gelir kulağa.
Hoş, güzel denemeler. Sadece şu perküsyon / ritim meselesi çözülmesi gerek gibi geliyor bana.
Başarılar dilerim.
Evet varselamlar, acaba instagramınız var mı?
rica etsem instagram adresinizi yazar mısınız, davullar hakkında fikir alırım sizden, beğenilmeyen yerleri tekrar düzenlerim diye düşünüyorum.Evet var
Özelden yazdım.rica etsem instagram adresinizi yazar mısınız, davullar hakkında fikir alırım sizden, beğenilmeyen yerleri tekrar düzenlerim diye düşünüyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.