Ağzını şapırdatır mısın mesela? Ya da soslu bir yemek yerken her yerin sos olur mu? :)yemeği herkes aşkla yababilir ancak iddia ediyorum benim gibi aşkla yiyen sayılıdır
şapırdatmam kesinlikle. sos mevzusuna da dikkat ederim :dAğzını şapırdatır mısın mesela? Ya da soslu bir yemek yerken her yerin sos olur mu? :)
Ymek yerken ses çıkmasın evet mesela suffle yerken dudağımın kenarında çikolata kalıyor : pAğzını şapırdatır mısın mesela? Ya da soslu bir yemek yerken her yerin sos olur mu? :)
Pizzayı elle mi yersin, bıçak-çatalla mı?şapırdatmam kesinlikle. sos mevzusuna da dikkat ederim :d
abi pizzaya çatal bıçak kullanılır mı allaaasenPizzayı elle mi yersin, bıçak-çatalla mı?
abi pizzaya çatal bıçak kullanılır mı allaaase
Kullanan var çok. Tamam yemek aşkını onaylıyorum akdncndkfabi pizzaya çatal bıçak kullanılır mı allaaasen
aro çok memnun oldum tasdiklemene :dKullanan var çok. Tamam yemek aşkını onaylıyorum akdncndkf
Evet dünyanın en iyi aşçıları erkekler:)Erkeklerin de lezzetli yemekler yapabileceğini düşünüyorum
Mutfağı temiz bırakmak ve yiyeceklerin hijyenine dikkat etmek şartıyla girebilirler
Bana sabah acai bowl yapar mısın beraber yeriz.? xdEvet dünyanın en iyi aşçıları erkekler:)
Tamam gidip hazırlıklara başlayayım ben. Çilekli mutfak önlüğümü de alırım akdjdBana sabah acai bowl yapar mısın beraber yeriz.? xd
Çabuk gel..Tamam gidip hazırlıklara başlayayım ben. Çilekli mutfak önlüğümü de alırım akdjd
Bunu da bil..kızlar kusura bakmayın ama bir çoğunuzdan iyi yemek yaparım.
biz bu yaşımıza bir gün de gelmedik kadam.Bunu da bil..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.