FavorimBide 2x dinlediğin zaman of of of taramalı gibi hızlı hızlı 4 saat düşüyor 2 saate![]()
Ben bi ara youtube videoları 2x yapıyodum sonra video izleme algım değişti az kalsın filmlerde de aynı tarifeyi uygulayacaktım ki 2x izleme olayına bir kaç video türü dışında ara verdim.Favorim
Cabuk cabuk.
Ses olayi biraz farkli gibi.Ben bi ara youtube videoları 2x yapıyodum sonra video izleme algım değişti az kalsın filmlerde de aynı tarifeyi uygulayacaktım ki 2x izleme olayına bir kaç video türü dışında ara verdim.
Ses olayi biraz farkli gibi.
Görsel hiz beni delirtir sanirim.
Önce ses vardi.
Bu da baska bir konu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.