Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Elmacık kemiklerinizin altına, şakaklarınıza, birazda alnınıza doğru ve son olarak çene altınıza kontür yapabilirsiniz.

Aydınlık görünüm için highlighterı; elmacık kemiklerinizi üst kısmına, kaşlarınızın altına, dudak üstüne ve birazda burununuza uygulayın.

Şeftali tonlarda hafif parlak far kullanılabilir. Bronz tonlardaki far bronz tene çok uyumlu olacaktır.

Parlak gümüş rengi farı çok abartmadan göz pınarlarınıza uygulayabilirsiniz. Bu tip renkleri çoklu nude far paletlerinde bulabilirsiniz.

Bu yaz dudaklar kesinlikle nemli görünmeli. Mat tercih edenlerdenseniz pembe tonları seçmelisiniz. Bu sezon aynı zamanda lip glosslarda dudaklarda etkisini gösteriyor.

CaT

🎈
Board Admin
Yazin fondöten daha cok terletmiyormu ya?

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Yazin fondöten daha cok terletmiyormu ya?
Terletmeyenler varmiş makyaj ürünleri tanıtımı yapan kızlar söylüyor ben darlanıyorum nefes alamıyorum şahsen gözeneklerim intihar ediyor

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Çok ünlü bir markanın sahibi kadın, kendi ürünleri dahil hiçbir markanın makyaj malzemesini kullanmadığını söylemişti.

Kalem bile süremiyorum yazın, sürekli yüzümü yıkama ihtiyacı hissediyorum sıcaktan, ne makyajı.: )

Eunoia

Altın Üye
bb cream, far, rimel, ruj yetiyor ya 🙂

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Far süremeyen tek kadın ben miyim ya?
Beceremiyorum.
Lip gloss'u da sevmiyorum, yapış yapış öh..

Üst Alt