Çok hızlı çekersen boşalabilir, yaranın olduğu bölgedeki kan.ıslatılarak hızlı çekilmeli
Arkadaş fesatlarım üzerimde yine benim....Konu başlığını görünce hemen daldım hatta yavaşı makbuldür düşüncesi ile emme konu çok bambaşkaymış..
@Küboo Hayallerimlen oynadın...![]()
Ben de aynen valla konuyu yara bandı görünce pehh dedimArkadaş fesatlarım üzerimde yine benim....Konu başlığını görünce hemen daldım hatta yavaşı makbuldür düşüncesi ile emme konu çok bambaşkaymış..
@Küboo Hayallerimlen oynadın...![]()
Ahh ulenn ahhh..Ters köşe yapmayii severimmmmmm 😁😁
Çekme başlığı çıkınca karşıma tekrardan şimdi geldi aklıma nedense, oysa daha önce gelmeliydi. Çekme diye bağıran Barzo reis
İlk defa gördüm![]()
Youtube algoritması beni bu konunun dışına itmiş.Bunu nasil kaçırırsın, arkadaşlar cok yapardi goygoyunu napayimmm osurayimmi diye jdjshdjs
Youtube algoritması beni bu konunun dışına itmiş.
Bim poşetini al ve gel. Başarı ödülünü koymak için. Başarı Ödülü goes to @KübooYoutube den basarilimiyimm yaniii şuan
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.