Albatros

Bronz Üye
Önce uygulamaya gönüllü partner lazım. Zaten bulan bırakmaz :) bunları bilip uygulayan vatandaş ulan ne şanslı adamlar var 🚬

Neşe Palamudu

Altın Üye
Piyasalar durgun, erkeğin üretimi az, arz talebi karşılamıyor. Üretim hatası erkekler iade ediliyor. Kız kıza mı oynayacaz oyunları @Süreyya hanımdan bilgece bir öneri bekliyorum

Cherry

Elmas Üye
16. Adım Adım

Bu oyunda ise partnerinizin size adı adım yaklaşmasına izin vereceksiniz. Yatağınızda çıplak bir şekilde uzanın. Yatak odası kapınıza ise kendinizle ilgili sorular asın. Partnerinizin verdiği hr doğru cevap için size bir adım yaklaşmasına izin verir. Ancak unutmayın, yanlış cevap verirlerse bir adım uzaklaşmak zorundalar.

bi sormaya baslasam : ) arka mahalleye kadar giderdi herhalde.

Neşe Palamudu

Altın Üye
16. Adım Adım

Bu oyunda ise partnerinizin size adı adım yaklaşmasına izin vereceksiniz. Yatağınızda çıplak bir şekilde uzanın. Yatak odası kapınıza ise kendinizle ilgili sorular asın. Partnerinizin verdiği hr doğru cevap için size bir adım yaklaşmasına izin verir. Ancak unutmayın, yanlış cevap verirlerse bir adım uzaklaşmak zorundalar.

bi sormaya baslasam : ) arka mahalleye kadar giderdi herhalde.
Adam orda bekler mi? İple ney bağlıcan bilirse kemer deliğini gevşetir gibi bir kademe daha gelecek yoksa geri itecen

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Piyasalar durgun, erkeğin üretimi az, arz talebi karşılamıyor. Üretim hatası erkekler iade ediliyor. Kız kıza mı oynayacaz oyunları @Süreyya hanımdan bilgece bir öneri bekliyorum
Afyonum patlamadi henüz.
Patladigi an , cok mantikli bi cikar yolu sunabilirim sevgili neşe palamadu.

Alice

Altın Üye
İşte bu yüzden yaşlı erkek tercih etmeyin. Oyun çağı geçmiştir Denginiz iyidir

Üst Alt