zihnim öyle bir kilic salliorki , adeta savas alani .. Allah allah allah die gidior hani.
Bazen de bi seneryo yaratiorum , agliorum h+ngür hüngür felan, bogazim acidan acior.. burnum felan tikanior, mendil ariorum felan.. diorum ya ben uyumam gerekirken su hale bak ; ) cidden neden yapiorum bunu kendime ..
Tam ağlarken seni daha da ağlatacak bi sarkiyla taclandiriyor musun sende : ) bu aralar yine duygusalım hiç sevmiyorum bu hallerimi
Tam ağlarken seni daha da ağlatacak bi sarkiyla taclandiriyor musun sende : )
Mesela ne gibi fesatlık :)Basligi okumayabaslarken ki fesatligim peki?
Basligi okumayabaslarken ki fesatligim peki?
bu ara berbat hallerdeyim.
öyle sacma sapan bir hal icerisindeyim.
diplerde sürünüyorum , yüzeye arada cikiorum iki nefes alip tekrar öle lönk diye diplerdeyim.
Tam ağlarken seni daha da ağlatacak bi sarkiyla taclandiriyor musun sende : ) bu aralar yine duygusalım hiç sevmiyorum bu hallerimi
Bugun yakacagim tum sigaralar sizin icin olacak kizlarrrbu ara berbat hallerdeyim.
öyle sacma sapan bir hal icerisindeyim.
diplerde sürünüyorum , yüzeye arada cikiorum iki nefes alip tekrar öle lönk diye diplerdeyim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.