Yaşlanınca Ben 👩‍🦳👨‍🦳

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
direk gömüp kısmından bahsedince bi ürktüm :D
Hayırlısı diyiym
Tbiki şaka nunuşumm sence bende o göz var mı? Erkenden öldürür müyüm hiç? Ölüm kurtuluş olur ona

grinning the grinch GIF

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Tbiki şaka nunuşumm sence bende o göz var mı? Erkenden öldürür müyüm hiç? Ölüm kurtuluş olur ona

grinning the grinch GIF
her şakanın altında bir gerçek vardır
içimden inşallah evlenmez yazık adama geçiyor lkjfnmdgh

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
her şakanın altında bir gerçek vardır
içimden inşallah evlenmez yazık adama geçiyor lkjfnmdgh
Erkekler yaşlanınca duymuyor nunuşumm ben konuşur dururum o işitme cihazını çıkartır beni duymaz. Kör olmayasıca birde dinlemiyor beni kime konuşuyorum kimeee role girdim birden

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Erkekler yaşlanınca duymuyor nunuşumm ben konuşur dururum o işitme cihazını çıkartır beni duymaz. Kör olmayasıca birde dinlemiyor beni kime konuşuyorum kimeee role girdim birden
Sanki evlenmesen daha mı mutlu olursun ne flufy :D

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Peki bu erkekleri genel olarak rahatsız edici bulmak neden
O seni tamamlamak için yaratılmış hani neden anlamıyorum
az biraz olur bende de var evet
Valla gülüm sen zamanında iyiye denk gelmiş evlenmişsin. Şimdi erkeklere bir hal oldu eli ekmek tutmaz kimseyle geçinmez insan içine çıksan çıkılmaz hazıra alışmışlar hala kendilerini ana kuzusu saniyorlar. Ben önce bir bakıyorum ele ayağa düşüp hasta olsam çalışmasam evde yatsam bu adam bana bakar mı? Farz edelim ailem geldi insan gibi davranır mı? Ama kuzum bunların 2 ekmek alıp gelme sorumlulukları yok daha yazsam çok şey var yani

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Valla gülüm sen zamanında iyiye denk gelmiş evlenmişsin. Şimdi erkeklere bir hal oldu eli ekmek tutmaz kimseyle geçinmez insan içine çıksan çıkılmaz hazıra alışmışlar hala kendilerini ana kuzusu saniyorlar. Ben önce bir bakıyorum ele ayağa düşüp hasta olsam çalışmasam evde yatsam bu adam bana bakar mı? Farz edelim ailem geldi insan gibi davranır mı? Ama kuzum bunların 2 ekmek alıp gelme sorumlulukları yok daha yazsam çok şey var yani
Her insanın iyi ve kötü huyu var ve olacak yani
Bi laf vardı Senin geçinmeye gönlün var mı ?
Bende geçinmek istemesem geçinmem yani erkekler bizim problem çözme kabiliyetimize göre çok farklı yaratılmıs ben onun öyle yaratıldığını kabul ettim mutluyum yani
onunda farklı becerileri var benimde farklı
Sürekli kötü kötü kötü diyerek iyiyi bulmak zor olmaz mı zaten
iyi insanlarda var bir yerdeler sosyal çürümeden ve sahte gülücüklerden nefret ettikleri için belkide daha izole yaşıyorlar ortalıkta kötülere kalıyor...

Üst Alt