Yaslaniorum diye demek ki : ) äöfglh
filizlendir dik sula yetişri o zamanHer zaman yerim yerimde
Çilek ektim ama güllerim böcekli ve üzgünüm komple sarmış böceklerfilizlendir dik sula yetişri o zaman
köklerine de yün sar böcekler yemesin
Çilek iyidir siyah naylona ekince güeloluyor çamurlanmıyorlarÇilek ektim ama güllerim böcekli ve üzgünüm komple sarmış böcekler
Evet gül çok güzeldi yapacak bişey yokÇilek iyidir siyah naylona ekince güeloluyor çamurlanmıyorlar
Güllere yazık olmuş
yenisini dikersin yünlü yünlüEvet gül çok güzeldi yapacak bişey yok
Yorgan mi bu acaba )yenisini dikersin yünlü yünlü
köküne yün sarılınca böcek gelmiyormuş diyorlarYorgan mi bu acaba )
Dünde birisi pulbiber diyor yün yok evde pul biberi deneyebilirm belkide isot seviyorlar bilmiyorumköküne yün sarılınca böcek gelmiyormuş diyorlar
bozuk yumurta koy en iyisi o kokuya kimse gelmezDünde birisi pulbiber diyor yün yok evde pul biberi deneyebilirm belkide isot seviyorlar bilmiyorum
Onu koyamam önce ben tiksinirim zaten )bozuk yumurta koy en iyisi o kokuya kimse gelmez
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.