Fikrinizi alalim ..
lezzet fikirlerini dökelim .
lezzet fikirlerini dökelim .
onu daha nerde bulucaz anca kasaptan alıyoruzkesinlikle sucuk. Fakat öyle fabrikasyon değil. Hakiki kasap sucuk olacak manda eti karışık.
Tamam işte kasaplarda varonu daha nerde bulucaz anca kasaptan alıyoruz
Tamam işte kasaplarda vari
orda da istediğin yokki nevşehirli bi abi getirdi 1 kez tadı hala damağımızda kaldıTamam işte kasaplarda var
Küçük kasap dükkanları veya zincir kasaplara gitmeyin. Dışardan dükkan belli eder zaten kendini. Benim babam kasaptı, dükkanın önüne asardı sucukları. Hala öyle yapanlar var. Bunun anlamı "burada sucuğu kendimiz yapıyoruz, kaliteli" demektir. Aklında bulunsun. Alırken de "manda karışık" dersen öylesi daha makbül.orda da istediğin yokki nevşehirli bi abi getirdi 1 kez tadı hala damağımızda kaldı
biliyorum biliyorum kendimi bildim bileli hep aynı kasaptan alırızKüçük kasap dükkanları veya zincir kasaplara gitmeyin. Dışardan dükkan belli eder zaten kendini. Benim babam kasaptı, dükkanın önüne asardı sucukları. Hala öyle yapanlar var. Bunun anlamı "burada sucuğu kendimiz yapıyoruz, kaliteli" demektir. Aklında bulunsun. Alırken de "manda karışık" dersen öylesi daha makbül.
bunu yazmaya gelmiştim. tşk geçmişten alcatraz...domatesli, yeşillikli köfte
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.