ne oldu teyzeyeKüçükken annemin arkadaşı geldi. Yelek başlamış yün ipten. Ben de şişleri çıkardım oynadım. Savaştayız, şişler kılıç. Etraf kan gölü dinozorlardan kaçıyoruz öyle şiddet gerilim derken, kadın cıyakladı :/ oyun bitti...
Yelekten şişi çıkartınca sökmüşüm :)) ve kadın, sökülen yeri bulamayıp en başa gitti. Ben zaferler kazanırken az daha kana bulanacaktım. Bu da öyle hikayemdir. Beni hiç sevmedi, nefretli bakışlarını hissettim :))
Demem o ki teyze de başa almıştı işini :))
Beni sevmedi.... Görüşmedik... Haklı ben de olsa sevmemne oldu teyzeye
üzüldüm , bu hikaye beni sarstı.Beni sevmedi.... Görüşmedik... Haklı ben de olsa sevmem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.