Amerikan hapishanelerinden esinlenmisler zaarSabun çok tehlikeli
Amerikan hapishanelerinden esinlenmisler zaar
Bunlarinki pek kazaya benzemiyo ya neyse..sabun ezelden beri tehlikeli
sırtıma yateşemiyorum sabun sürsene diye de kaza gelebilirdi
kaza olduğuna inanmaları yeterli illede kaza olması gerekmiyorBunlarinki pek kazaya benzemiyo ya neyse..
Istemem yan cebime koy..kaza olduğuna inanmaları yeterli illede kaza olması gerekmiyor
Karga ile inatlaşma ekşi sözlükte denk gelmiştim adamın karga ile husumetine asla affetmiyorlar :)Karganın bir tanesi her sabah kahvemi içerken bahçe kapısının önüne yemeğini atıyor. Attığı şey fix; tavuk parçası. Yanlışlıkla evresini geçtik bayağı bir süredir. Mesajı anlamaya çalışıyorum
Kedi gibi beslemeye çalışıyorum umarım yanlış anlamıyordurKarga ile inatlaşma ekşi sözlükte denk gelmiştim adamın karga ile husumetine asla affetmiyorlar :)
Sana hediye getiriyor olabilir mi?Kedi gibi beslemeye çalışıyorum umarım yanlış anlamıyordur
O kadar ruh hastası değildir herhaldeSana hediye getiriyor olabilir mi?
Okudun mu attığım linki?O kadar ruh hastası değildir herhalde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.