Yanlış Kişiye Giden O Mesaj

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
@Chen lise yılları sevdiğim biri var aşığım işte gençlik aşkım. Hafta sonu dershane de ders arası telefonda tartışmaya başladık büyük bir kavga kaos telefonu kapatıp derse girdim telefon elimde ver yansın ayrılık mesajı yazıyorum madem öyle ya hep ya hiç bundan sonra hayatımda sana yer yok vs gibi şeyler yazmıştım. aşkımın telefonda ki ismi BAŞTACIM mesajı yazarsın gönder dersin göndereceğin kişi seçmek için direk rehbere girersin b harfine basarım ilk sırada Babam bir tuş aşağı inersin BAŞTACIM a gönderirim bu hiç şaşmazdı ama o gün o ruh hali ile bir tuş aşağı inmemişim mesajı gönderdim ben hala farkında değilim babama gönderdiğimin iletim raporu vardı o zamanlar dıdıt dıdıt babam iletildi yazdı ben şok canın ne ister bir kaç dakika sonra telefon acı acı çalıyor babam arıyor okudu tabi mesajı anlam veremiyor izin alıp dersten çıktım telefonu açtım babam ne diyorsun oğlum ne yaptım da hayatında bana yer yok falan diye soruyor haklıda bu mesajın çevrilebilecek bir yanı yoktu mecbur açıklamak zorundayım baba dokunma bana oğlun ayrılıyor aşkından titrek buğulu bir ses tonu sağ olsun durumu anlayınca pek üstelemedi konu öyle kapandı. buda böyle yanlış kişiye giden mesaj hikayem ...
Mesajı okurken ben bile hissettim, neyse ki baban bir sorun çıkartmamış, tamamen yanlış kişilere de gidebilirdi :d hiç olmazsa aile arasında kalır bazı şeyler 🙈

Nepenthe

05.02.2025
Altın Üye
Amcama attığım bir mesaj vardı.
2 dakika sonra şöyle bir mesaj geldi; bunun bir karşılığı olacak biliyorsun değil mi :)

Üst Alt