@Süreyya böyle yalvarıp vermeyen mi kıymetli yoksa hemen veren mi diye anket mi açsam??
Ac tatlim

Süreyyamdan onay geldiğine göre günlerdir konuştuğumuz mevzunun anketini açmaya karar verdim
@Süreyya böyle yalvarıp vermeyen mi kıymetli yoksa hemen veren mi diye anket mi açsam??
Ac tatlim
Yalvarmayı mı seviyorsunYalvartan hiç değişmez istisna dışında
Fikrimden sana bir söz hakkı doğduğunu sanmıyorum, başarılarYalvarmayı mı seviyorsun
Öpücük yaneyi veriyor anlamadım ? ciddi
Zorunda mı?Yalvarılacak devir kapandı. Kimse yalvarmaz. Ben de yalvarmam. Çok kıymetliyse gidip turşusunu kursun.
eğer öyleyse, ihtiyaç halinde yalvartmaması iyidirÖpücük ya
sakjdksajda some alma/verme problems
Hiç kimse zorunda değil ama sonuçlarına katlanır.Zorunda mı?
@niyazlar abi demişti ki ne verirsen elinle o gelir seninleVeren derken?
Yalvartan mı dedik yaw yalvaran mı demedikYalvaran
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.