Zeki oldugumu iddaa edemem ama bu yalniz oldugum kaderimi degistiremiyorZeki beyinlerin, çıkarsızların, sağduyulu insanların kaderi.
Gece seni parçalar bence dikkat et sözlerine 😆Zeki oldugumu iddaa edemem ama bu yalniz oldugum kaderimi degistiremiyor
Zaten parcaliyor 😂Gece seni parçalar bence dikkat et sözlerine 😆
Ne yapıyorsa sevgisinden. Yapcak birşey yok 🥳Zaten parcaliyor 😂
![]()
Ölürüm ben ona zaten ben onu boyle seviyorummm ne o oyle miyy miyyyNe yapıyorsa sevgisinden. Yapcak birşey yok 🥳
Efendim bana seslenmişsinZeki beyinlerin, çıkarsızların, sağduyulu insanların kaderi.
Yalnızlık Allah'a mahsustur Allah var yalnız değilsin 🤗Zeki oldugumu iddaa edemem ama bu yalniz oldugum kaderimi degistiremiyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.