Yalnızlık İçdökmesi

Sosyal medyada yokum, çevremdeki insanlar ilgimi çok çekmiyo, farklı kafalar. Ben de böyle yalnız izole kaldım. Kitaplarım müziklerim animelerim olsa da konuşmak istiyorum sosyalleşmek istiyorum. Meh.

Frenk

Altın Üye
Sosyal medyada yokum, çevremdeki insanlar ilgimi çok çekmiyo, farklı kafalar. Ben de böyle yalnız izole kaldım. Kitaplarım müziklerim animelerim olsa da konuşmak istiyorum sosyalleşmek istiyorum. Meh.
insan başa bela en güzelini yapmışsın

arar sıra konuşacak insan çıkar yine derin olmasa da sohbet sesini unutmamalı insan

Frenk

Altın Üye
Biraz sosyal anksiyete de var bende, konuşma başlatamıyorum pek ama benle konuşulursa konuşabiliyorum.
konuşma başlatmak isteyebileceğin biri çıkmıyordur belkide karşına

çok yükenmeye gerek yok kendine. hem hepimizde var sosyal anksiyete bu devirde normal bir şey o

konuşma başlatmak isteyebileceğin biri çıkmıyordur belkide karşına

çok yükenmeye gerek yok kendine. hem hepimizde var sosyal anksiyete bu devirde normal bir şey o

Böyle düşünüyorsan demek ki sende yok bu, tabiki konuşmak istediğim insanlar var ama yapamıyorum işte....
Umrumda da değil kendi urumum açıkçası, ben diğer insanlar nası devam ediyor hayatına onu dinlemek için açmıştım konuyu, beni boşverin

Frenk

Altın Üye
Ben de de var daha ileri taşımam gerek kendimi

bazen 3-5 gün kimseyle konuşmayıp sesimi unutuyorum diyorum bir iki arakdaşla buluşayım en olmadı markete gideyim de kasiyere hesap ne kadar diye sorayım ya da fırına gidip sıcak ekmek ne zaman çıkacka diyeyim falan

bazen de kendi sesimden bıkıyorum artık

CaT

🎈
Board Admin
Biz kolektif varliklariz, güzel insanlar ile daha güzellesiriz neseleniriz. Yeni dünya düzeni bizi bozdu, kücük evlerde yanlizlastik. Depresyonlar, anksiyeteler artti. Her daim güzel insanlarin cikmasina niyet ediyorum :))

Tupac

Gümüş Üye
İnsanları kötüleyen insanlar bana çok komik geliyor her zaman :D

forumtutkunu

Platin Üye
Hepsi uydurma :honk:

Biraz oku güzelim, nöronların bağlantı kursun :honk: kariyer yap ne bileyim. bu boşluğa atıp tutan çok:honk:

buradakiler dinazor gı. Bunların tanımadığı insan yok. Sen gencecik yaşta yalnızsın :honk:

Çoğu işinde gücünde. Masa başında insanlık dersi veriyorlar :honk:

Boş ver insan lazım değil @pixiegirl
:D Keşke ben de böyle bakabilsem :/
Biz kolektif varliklariz, güzel insanlar ile daha güzellesiriz neseleniriz. Yeni dünya düzeni bizi bozdu, kücük evlerde yanlizlastik. Depresyonlar, anksiyeteler artti. Her daim güzel insanlarin cikmasina niyet ediyorum :))
Çok güzel yazmışsınız, söylediklerinize katılıyorum. Teşekkür ederimm :)
Biri senle konuşurken sosyal anksiyeten hepten gidiyormu yoksa gene biraz devam ediyor mu?
Ben biriyle konuşmak isteyip ilk konuşmayı başlatmada, tanımadığım gruplar içerisinde konuşmam gerektiğinde basıyor ve devam ediyor. Biri selam verip konuşmaya başladığında anlık bi geliyor ama muhabbetini seversem gidiyor. Tanımadığım insanlara yönelik yani bu
İnsanları kötüleyen insanlar bana çok komik geliyor her zaman :D
Ben kimseyi kötülemedim ki, öyle olsa ay niye insanlar böyle konuşcak kimse yok falan derdim.

• Saril
Tepkiler: CaT

Frenk

Altın Üye
Bir de kendisi ile konuşmadığında ters ters bakanlar oluyor :)
illa kalkıp gideceksin yanına onunla konuşacaksın yoksa düşmen oluyorlar sana :D

bu gün geldi başıma dayak atacak zannettim :D

Ben biriyle konuşmak isteyip ilk konuşmayı başlatmada, tanımadığım gruplar içerisinde konuşmam gerektiğinde basıyor ve devam ediyor. Biri selam verip konuşmaya başladığında anlık bi geliyor ama muhabbetini seversem gidiyor. Tanımadığım insanlara yönelik yani bu
Tamam. Hiç üstesinden gelmek için bir şey yapmayı denedin mi?

Lucas

Uzaklaştırıldı
Normal bir şey. Dönem dönem bu durum içinde kaldım. İlerlemek gerek. Çevrene ya da birilerine takılı kalmamak gerek. Sevdiğin şeyleri yap ve kendini geliştir. Tabii hangi konuda olduğunu sen bilirsin. İnsanlarla da geçinmeye çalış o kadar.
Ha bu arada Shingeki no Kyojin de bitti, ben ne izlicem şimdi, @pixiegirl ?

Lucas

Uzaklaştırıldı
Sen sonunu nasıl buldun onun? İnternette baya sevilmediği yazıyordu.
Beğenmeyenler net sallıyorlar.
"Başka nasıl bitmeliydi ki" diye düşündüm ama makul bir cevap bulamadım. Bence gayet iyi hazırlanmış.
Ama şahsi fikrim zaten oraya kadar olayları uzattıkları yönünde.
Bana göre çok normal bitti, güzeldi.

Beğenmeyenler net sallıyorlar.
"Başka nasıl bitmeliydi ki" diye düşündüm ama makul bir cevap bulamadım. Bence gayet iyi hazırlanmış.
Ama şahsi fikrim zaten oraya kadar olayları uzattıkları yönünde.
Bana göre çok normal bitti, güzeldi.
Senin gibi düşünenler baya azınlık gibi. Ama sevenlerde var finali sonuç olarak.

Üst Alt