insan başa bela en güzelini yapmışsınSosyal medyada yokum, çevremdeki insanlar ilgimi çok çekmiyo, farklı kafalar. Ben de böyle yalnız izole kaldım. Kitaplarım müziklerim animelerim olsa da konuşmak istiyorum sosyalleşmek istiyorum. Meh.
insan başa bela en güzelini yapmışsın
arar sıra konuşacak insan çıkar yine derin olmasa da sohbet sesini unutmamalı insan
konuşma başlatmak isteyebileceğin biri çıkmıyordur belkide karşınaBiraz sosyal anksiyete de var bende, konuşma başlatamıyorum pek ama benle konuşulursa konuşabiliyorum.
konuşma başlatmak isteyebileceğin biri çıkmıyordur belkide karşına
çok yükenmeye gerek yok kendine. hem hepimizde var sosyal anksiyete bu devirde normal bir şey o
Biri senle konuşurken sosyal anksiyeten hepten gidiyormu yoksa gene biraz devam ediyor mu?Biraz sosyal anksiyete de var bende, konuşma başlatamıyorum pek ama benle konuşulursa konuşabiliyorum.
Boş ver insan lazım değil @pixiegirl
Çok güzel yazmışsınız, söylediklerinize katılıyorum. Teşekkür ederimm :)Biz kolektif varliklariz, güzel insanlar ile daha güzellesiriz neseleniriz. Yeni dünya düzeni bizi bozdu, kücük evlerde yanlizlastik. Depresyonlar, anksiyeteler artti. Her daim güzel insanlarin cikmasina niyet ediyorum :))
Ben biriyle konuşmak isteyip ilk konuşmayı başlatmada, tanımadığım gruplar içerisinde konuşmam gerektiğinde basıyor ve devam ediyor. Biri selam verip konuşmaya başladığında anlık bi geliyor ama muhabbetini seversem gidiyor. Tanımadığım insanlara yönelik yani buBiri senle konuşurken sosyal anksiyeten hepten gidiyormu yoksa gene biraz devam ediyor mu?
Ben kimseyi kötülemedim ki, öyle olsa ay niye insanlar böyle konuşcak kimse yok falan derdim.İnsanları kötüleyen insanlar bana çok komik geliyor her zaman![]()
Tamam. Hiç üstesinden gelmek için bir şey yapmayı denedin mi?Ben biriyle konuşmak isteyip ilk konuşmayı başlatmada, tanımadığım gruplar içerisinde konuşmam gerektiğinde basıyor ve devam ediyor. Biri selam verip konuşmaya başladığında anlık bi geliyor ama muhabbetini seversem gidiyor. Tanımadığım insanlara yönelik yani bu
Sen sonunu nasıl buldun onun? İnternette baya sevilmediği yazıyordu.Shingeki no Kyojin de bitti
Beğenmeyenler net sallıyorlar.Sen sonunu nasıl buldun onun? İnternette baya sevilmediği yazıyordu.
Senin gibi düşünenler baya azınlık gibi. Ama sevenlerde var finali sonuç olarak.Beğenmeyenler net sallıyorlar.
"Başka nasıl bitmeliydi ki" diye düşündüm ama makul bir cevap bulamadım. Bence gayet iyi hazırlanmış.
Ama şahsi fikrim zaten oraya kadar olayları uzattıkları yönünde.
Bana göre çok normal bitti, güzeldi.
Aynen azınlık çünkü ben de yorumları gördüm. Sonuç olarak bitti iyisiyle kötüsüyle.Senin gibi düşünenler baya azınlık gibi. Ama sevenlerde var finali sonuç olarak.
Doğru.Aynen azınlık çünkü ben de yorumları gördüm. Sonuç olarak bitti iyisiyle kötüsüyle.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.