yalan'mış aşk

Psinoza

Gümüş Üye
arabesk fimini biliyorsumuz...izlemediyseniz de bu yaşınıza kadar halt etmişsiniz... orada şöyle bir diyalog geçer;

- demek aşkımız bir yalanmış şener.
- yalanmış müjde.

filmin adının da arabesk olmasından bağımsız olarak, bu diyalog aşka arabesk bakışın özetidir dostlar.. aşk bitti diye "yalan'mış" olmaz ulan. hatta ünlü alman düşünür psi der ki, "bitebildiğine göre demek ki gerçekmiş.... keşke bitmese ama bitmiş. bitene kadar yaşanmış işte.. nedir bu mistifikasyonlar bilmem neler. ayıp diye bir şey var....

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Annemin arkadasi beni çok seviyordu getir de seveyim demiş Hatice ablayı hayal meyal hatırlıyorum genç yaşta öldü 3 oğlu vardı annesiz kaldılar

Benimle oyuncak bebek gibi oynardı kız çocuk hasretiymis ... Neyse bahsi geçen filmi onunla birlikte izledik jfjxj içimde korku uyandirmisti film ve ben çok küçüktüm bir daha onlara annemsiz gitmek istemedim

Biraz daha büyüdüğümde Köye gidince o 3 oğlunu da gördüğüm zaman içim sizlamisti aşağı yukarı yasittik bakımsız, üzgün,saçlar sıfıra vurulmuş, ilgisiz , annesizlik akıyordu her yerinden beni görünce utanmislardi

Aslında severdim onları keşke konusabilseydik kacmasalardi. Kapının arkasına saklanıp ustunun basının kirini saklayıp yüzünün yarısıyla baktı biri çok güzel oyunlar oynardık annesi çocuklarının çok severdi ayy ağlayarak yazıyorum bunları böyle efendi erkek çocuğu yetiştirmek ancak sevgi ile olabilirdi

Babası çocuk esirgeme yurduna vermiş bilmiyorum o zamanlar arada bir alınıyor muydu acaba kısa süreliğine gelmişler ama babası ve babaannesi hiç iyi davranmıyordu . Ben de küçüktüm ama davranışın kötülüğünü çocukların yüzündeki huzunden anlıyordum .

Onlar benden utandi ama ben de annemin elinden tutup onların önünden geçerken utandım

Off ağlaya ağlaya yazdım yaa bir film beni hangi duygularıma götürdü

Allah kimseyi annesiz birakmasin

Psinoza

Gümüş Üye
kahrû perişan eyledin bizi...
toprağı bol olsun nur içinde yatsın merhume hatice hanım. fani dünyada ki kara yazgısı, cennete yürüdüğü yolda fener olsun ışık tutsun.

Kürt Kedisi

Gümüş Üye
Naptın Chen ya gecenin bu vakti yüreğime ateş düştü 🥺

Küboo

🎈
Board Admin
15-17 yaslar arasinda arkadasimla i-cafe de chate gittik, dedik bide biz deneyelim

Ee ozamanlar ergen, ask acidi cekiyoruz vs YALANMIS nickini aldik, cok temiz ve duygusal duygularla.. alman sitesi oldugundan bad nick olarak tanimlanmadi ama tabi bizim türkler dururmu jdjdhdjd

Bi daha o nickin Y'sini kullanmadik 😁

Cherry

Geceye aşık bir kadını güneşin yapamazsın.
Elmas Üye
Bir zamanlar bende biten hersey icin yalanmis derdim. Sonra farkettim ki insanin canini acitan sey yasanmis olmasi degilde , yasananin hep sürecegine inanmasiymis . Insanlar birilerinin hayatina ömürlük degil, kendini ögretmek icin giriyor.
Yalan da olmuyorlar, sadece o hikaye orada bitiyor.
Eger bugün ayni kisi degilsem, demek ki yasadiklarim yalan degilmis.

Üst Alt