Yav deme ya 🤣 var bizde de var kfldldbenim hanım adamı döve döve öldürür. Titizlik hastalığı var ayağımı yere basamıyorum sürekli yeni silmiş oluyor iz çıkmasınmışşşş
Siz niye refah düzeyi yüksek bi ülke seçmediniz. 😀Bir insan dünya da onca yer varken Hindistan ve Pakistan da doğacak kadar nasıl bu kadar şansız olabilir ki. İşin daha kötüsü yüzlerde ki ışıltı bundan zevk alındığını da gösteriyor.🤔
Kuradan bahsettim seçimden değil 🙄Siz niye refah düzeyi yüksek bi ülke seçmediniz. 😀
Bizler ne kadar şanslıyız , mutlumuyuz 😀Kuradan bahsettim seçimden değil 🙄
Hindistan en kısa çöpü çekmek gibi bir şey. Bir bakıma orada doğmayacak kadar şanlı olmak bile mutluluk kaynağı ki 😃Bizler ne kadar şanslıyız , mutlumuyuz 😀
acaba bu ülke pis değilde bizi gelmesinler diye pis yerler mi gösterliyor oyun olabilir mi?Hindistan en kısa çöpü çekmek gibi bir şey. Bir bakıma orada doğmayacak kadar şanlı olmak bile mutluluk kaynağı ki 😃
Sokaklarda ki hijyen sorunu yüksek standartlarda ki yaşam benimsenerek hadi bir nebze aşılabilir. Film ve diziler de en ufak notayı duymalarıyla hunharca toplu dans edişlerine ne demeli. Asıl subliminali buradan vermeye çalışıyorlar bana kalırsa 😂acaba bu ülke pis değilde bizi gelmesinler diye pis yerler mi gösterliyor oyun olabilir mi?
benim hanım adamı döve döve öldürür. Titizlik hastalığı var ayağımı yere basamıyorum sürekli yeni silmiş oluyor iz çıkmasınmışşşş
romanlar ? Lazlar en ufk gıy gıyda ? Angralılar en ufak çiçinden düşen pavyon tanesinde?Sokaklarda ki hijyen sorunu yüksek standartlarda ki yaşam benimsenerek hadi bir nebze aşılabilir. Film ve diziler de en ufak notayı duymalarıyla hunharca toplu dans edişlerine ne demeli. Asıl subliminali buradan vermeye çalışıyorlar bana kalırsa 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.