Yağ yerine kola

benim hanım adamı döve döve öldürür. Titizlik hastalığı var ayağımı yere basamıyorum sürekli yeni silmiş oluyor iz çıkmasınmışşşş

Albatros

Sonradan Sarıysa Ticaridir.
Gümüş Üye
yahu hadi tamam biz erkekler askerlik vb derken biraz imkansızlık görüyoruz zorda kalıp beslenmeyi biliriz ama bu ne be kardeşim

Bir insan dünya da onca yer varken Hindistan ve Pakistan da doğacak kadar nasıl bu kadar şansız olabilir ki. İşin daha kötüsü yüzlerde ki ışıltı bundan zevk alındığını da gösteriyor.🤔

forumtutkunu

Elmas Üye
Bir insan dünya da onca yer varken Hindistan ve Pakistan da doğacak kadar nasıl bu kadar şansız olabilir ki. İşin daha kötüsü yüzlerde ki ışıltı bundan zevk alındığını da gösteriyor.🤔
Siz niye refah düzeyi yüksek bi ülke seçmediniz. 😀

Piraye

Altın Üye
Hindistan en kısa çöpü çekmek gibi bir şey. Bir bakıma orada doğmayacak kadar şanlı olmak bile mutluluk kaynağı ki 😃
acaba bu ülke pis değilde bizi gelmesinler diye pis yerler mi gösterliyor oyun olabilir mi?

acaba bu ülke pis değilde bizi gelmesinler diye pis yerler mi gösterliyor oyun olabilir mi?
Sokaklarda ki hijyen sorunu yüksek standartlarda ki yaşam benimsenerek hadi bir nebze aşılabilir. Film ve diziler de en ufak notayı duymalarıyla hunharca toplu dans edişlerine ne demeli. Asıl subliminali buradan vermeye çalışıyorlar bana kalırsa 😂

Küboo

🎈
Board Admin
benim hanım adamı döve döve öldürür. Titizlik hastalığı var ayağımı yere basamıyorum sürekli yeni silmiş oluyor iz çıkmasınmışşşş

Arkadasimin annesi de öyleydi, ona giderdik, yerlere basmadan yürüyün yaa yeni temizledim diye azarlardi bizi jdjdjd

Süreyya

Süper Mod
Coca Cola istese bu kadar iyi reklam yapamazdi.
Ürün yerlestirme var.

Piraye

Altın Üye
Sokaklarda ki hijyen sorunu yüksek standartlarda ki yaşam benimsenerek hadi bir nebze aşılabilir. Film ve diziler de en ufak notayı duymalarıyla hunharca toplu dans edişlerine ne demeli. Asıl subliminali buradan vermeye çalışıyorlar bana kalırsa 😂
romanlar ? Lazlar en ufk gıy gıyda ? Angralılar en ufak çiçinden düşen pavyon tanesinde?

Küboo

🎈
Board Admin
Cizik tavayi kullanmayon kanserojen olur diyorlar, tavanin cizigi bile görünmüyor okadar gitmis hepsi

Üst Alt