View: https://www.instagram.com/reel/CyBbWsMMjgo/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
@Xasthur ve @nunu nun canlı yayında şok ses kaydı. Kulaklarınıza inanamayacaksınız bu büyük ifşadan sonra oyun hayatına son verecekler!
Bir perde daha kapandı
View: https://www.instagram.com/reel/CyBbWsMMjgo/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
@Xasthur ve @nunu nun canlı yayında şok ses kaydı. Kulaklarınıza inanamayacaksınız bu büyük ifşadan sonra oyun hayatına son verecekler!
Bir perde daha kapandı
Ne tatlı oynamışlar dimiKeodkfpkrpwkfpg
Ya çok iyi chen pflwpfkfpeş
DoğruGenel de @nunu cok telasli ben daha taktilsel ve sessiz oynarim kajsjsj
Ben çok çirkefleşebiliyorum oyun oynarken ama bu bir sır dpleşfkfpsöNe tatlı oynamışlar dimi
Doğru
🤣🤣🤣🤣
Alcatraz ve xatsur 10 dakikada bir
Nunu sakin ol 🤣🤣🤣🤣
Ben çok çirkefleşebiliyorum oyun oynarken ama bu bir sır dpleşfkfpsö
Kimseye söyleme
Çocukkense ben çok konuşanım 🤣🤣🤣🤣Çocukluk halleriniz bunlar ama
ultin var mı ?@alcatraz senle bot lane biz pekfkpdksşg
Vex lux 🤣🤣🤣🤣ultin var mı ?
var
bas kınık
canım yok ama
olsun benim de yok
laskdlasdas
bi ara yapmamız lazımVex lux 🤣🤣🤣🤣
Ne dövüyorduk beee
Valla yabi ara yapmamız lazım![]()
diş çekimine gidicem kınık. dönünce halim olursa yazarımValla ya
Müsait olunca söylemen yeter
Dün kötürüm bir vayne supladım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Knk oyundan soğuttu şerefsiz
Yine gençler bişiler konuşuyor nenesi bunu okuyor gibi okudum yadiş çekimine gidicem kınık. dönünce halim olursa yazarım
son zamanlarda adc'lerin kalite düştü yaa. ben artık neeko alıp suplamak yerine taşımaya çalışıyorum
nene yine altına yapmışsın. hadi temizleyelim gel.Yine gençler bişiler konuşuyor nenesi bunu okuyor gibi okudum ya
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.