Biz teyyemmům tavsiye ediyoruz. DHocam, islak medille abdest alinir mi : )
Biz teyyemmům tavsiye ediyoruz. DHocam, islak medille abdest alinir mi : )
Cikmaz ya savaslar artik farkli sekil de yapiliyor.4. Dünya Savaşı ne zaman çıkar @Xasthur ?
Avatarim da bulunan kertenkelenin ben olma ihtimali kadar sanirim. DDenizkızı efsanesinin gerçek olma ihtimali nedir @Xasthur
Cikmaz ya savaslar artik farkli sekil de yapiliyor.
taşın küçüğü büyümüyor ne yapalım .dSen de yaşlandın be @Xasthur
Valla haci yuz burusturma atmissin ustteki post'da ama breaveheart tadinda bir savas bekleme. DSiber savaşlar, soğuk savaşlar, iç karışıklık projeleri ayrı. Ben tankla, uçakla yapılacak savaş formatını sormuştum. Ordulara yapılan onca yatırım boş yere olamaz. İlla ki bildiğimiz şekilde bir savaş çıkacak.
Valla haci yuz burusturma atmissin ustteki post'da ama breaveheart tadinda bir savas bekleme. D
Yılan değil miymiş oAvatarim da bulunan kertenkelenin ben olma ihtimali kadar sanirim. D
Oyle bir sey olsa yasanilacak cannibalism'i hayal bile edemiyorum
BulamıyokMutlulugu aradigin an daha da mutsuzlasirsin. Anı yasa
barışLeylekler çocuk getirmiyorsa ne getiriyorlar?
Asıl soru çıksa ne yapabilecek sanırım. Üstelik uzaya çıkaranlar dini kitaplara göre uzaya çıkılamayacağını bilen kimseler.Hocam Alper diye biri uzaya çıkmıştı. Çıkmadı diyorlar siz ne diyorsunuz
Rot balans bakılması gerekiyordur belki gözü başı oynadıysa djdjYari yolda neden biraktigini bir de birakandan dinlemeliyiz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.