Merhaba, ben xanax. Forumunuzun antidepresana ihtiyacı olabilir diye geldim. 
Herkese merhaba tekrar

Herkese merhaba tekrar
Hoşbuldum teşekkür ederim.Hoş geldi.
Ben de öyle hissetmiştimHoş geldiniz. Tam yerini bulmuşsunuz.
Hoşbuldum teşekkür ederim.Hos geldiniz
Teşekkürler hoşbuldum.Hoş geldiniz .
Deponun yerini gösterirsen o iş oldu bilhoşgeldin. forumun suyuna senden bi tane lazım. bu aralar fazla gergin gibi hissediyorum![]()
Hoş buldum teşekkür ediyorum.Hoş geldiniz keyifli forumlar
Aaa güzel nickmişcipralex milleti kesemedi yardımına sen koştun sanırım, hoş geldin xanax efendi... ışınla bizi
Tarihi geçmiş olan xanax'ı içtiğinizde neler göreceğinizi değil ilacın kendisi, Tanrı bile kestiremeyebilir. Tavsiye etmiyoruz. Doktor kontrolüne kullanın.Yedigin ictigin senin olsun..neler gördün anlat
seni görünce şu geldi aklıma:Tarihi geçmiş olan xanax'ı içtiğinizde neler göreceğinizi değil ilacın kendisi, Tanrı bile kestiremeyebilir. Tavsiye etmiyoruz. Doktor kontrolüne kullanın.
Ama çok güzel yumuşatıyor. "Cennetten çiçek mi topluyorum?" kısmındaki cenneti görüyorum.
Siz neler gördünüz mesela ?
Ilacla mi ilacsiz mi?Tarihi geçmiş olan xanax'ı içtiğinizde neler göreceğinizi değil ilacın kendisi, Tanrı bile kestiremeyebilir. Tavsiye etmiyoruz. Doktor kontrolüne kullanın.
Ama çok güzel yumuşatıyor. "Cennetten çiçek mi topluyorum?" kısmındaki cenneti görüyorum.
Siz neler gördünüz mesela ?
Diğeri kim merak ettim ?bi foruma iki antidepresan dar gelir sknd
hoş geldiniz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.