teşekkür ederim kanka :*Emeğine sağlık brocum, validenin telefonundan indirip, test edip; eleştiriyi yayımlarım. Başarılar ♥
teşekkür ederim kanka :*Emeğine sağlık brocum, validenin telefonundan indirip, test edip; eleştiriyi yayımlarım. Başarılar ♥
abi düşüncelerin için teşekkür ederim, çok memnun oldum.Şimdi validenin telefonundan indirdim ve biraz inceleyip yorumlayım.
1. Abonelik ücreti çok yüskek geldi, özellikle lansman için insanların en azından deneyebilecek seviyede 1 hafta boyunca ücretsiz bir şekilde lans edilmesi ve akabinde otomatik üyelikle birlikte satın alım gerçekleştirilmesi "conversion rate" arttırır.
2. Abonelik sistemi her türden müşteri personası için küçük/orta/yüksek bütçeli ayarlanabilir.
3. Türkçe dilinde ayarlar "Arama Modu" kısmında "Fast/Smart" ingilizce kelimeleri Türkçelerine çevrilip update edilmeli
4. Örnek olarak "sevgi" sözcüğünü TR 'de arattım fakat karşıma ilk " der Liebling / sevgili " çıktı eminim değilim ama alt tarafta " die Liebe / sevgi " de var. öncelik olarak anılan kelime listelenmeli
5. Branding kapsamında "font" olarak tek bir font belirlenip "golden ratio" olarak mobile responsive uyumlu ayarlanabilir. Bu bir zorunluluk değil ama biraz daha UI/UX tarafı iyileştirilebilir diye düşünüyorum, bu öneri tamamen opsiyonel tabi
kanka uygulamayı direkt link üzerinden indirdim, yorumlama bağlantısını da konuya ekleyebilir ve konu altına belirtirsen eğer indiren herkeste SEO uyumlu yorum yapasın katkısı çok olur.
Eyyorlamam bu kadar : )
evvvetUygulama betadan çıktı mı knk
bitte :d
teşekkür ederiimGüzel olmuş, emeğine sağlık. (:
hayırlıs olsun bro Başarılar biraz yüklü kalsın yorum atcamevvvet
bitte :d
teşekkür ederiim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.