@uchiha ya göreMemintolar da dolgun değilmiş![]()
ideal ölçüler@uchiha ya göre
Seninki de o kadardırideal ölçüler
Memecik mememsiideal ölçüler
benimki de fena değil ama kulvarları farklıSeninki de o kadardır
tabii bunlar hep zevk meselesi , yoksa büyük memeye de saygım var neticede o da memedirMemecik mememsi
Oh ohbenimki de fena değil ama kulvarları farklı
Açlıktan süzülmüş gibi geldi bana daSıcaktan bayılmış kız
Yılan gibi diye bir tabir vardı bir zamanlar o tabire uyuyor olabilir mi acaba?İnanılmaz seksi bir hatunmuş. Kalmadı böyleleri şimdi.
Yılan gibi diye bir tabir vardı bir zamanlar o tabire uyuyor olabilir mi acaba?
Adamı canından eder. Gençliğimiz kalmadı artık. Ortamı gençlere bırakıyorum ben.Abi hakkaten öyle. Sütun gibi desen değil. Katana gibi desen değil. Erik gibi desen değil. Fıstık gibi desen değil.
Yılan gibi tabiri tam uyuyor. Böyle bir hatun düşün, hakkaten yılan gibi kıvrılır.
Adamı canından eder. Gençliğimiz kalmadı artık. Ortamı gençlere bırakıyorum ben.![]()
Yok hacım yok. Ben beni bilirim benden ötürü. 20 yıl önce olsa idi durum değişirdi elbet. Şimdi horoz gibi boşuna dikelmenin anlamı yok.Böyle hatun ölüyü diriltir abi. Gençliğe gerek yok ki?![]()
Ölçüyü verseneŞimdi burada resimde ki boyanın uygulama şekillerini çizim tekniğini mi konuşacağız yoksa hanım ablamızın meme ölçüsünü mü? Ölçü ise o kadarı bende de vardır bence..
Bu arada benim dikkatti mi başka bişi çekti emme demem..![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.