Kıbrıs'a gelin (: kumarda oynarızBir kaç kişi daha toplayalım, bayrama memlekette buluşalım
Kıbrıs'a gelin (: kumarda oynarız
Ben otelde kesdirip (: pay ederim (:Kıbrıs'da dana kesebileceğimiz bir yer biliyormusun? (:
Soru bize değil ki zaten, programdakilere sorulmuş ndjdjdTşkler de soru o değil (:
(: Bende size sordum zatiSoru bize değil ki zaten, programdakilere sorulmuş ndjdjd
Ben otelde kesdirip (: pay ederim (:
Yani @-a- ile beni Kıbrıs'a davet ediyorsun, otele doğru mu anladım
Tek seni değil danaya ortak giricemiz ortakları (: otelde danayı kesicez (: seni değil sen başka yerde kalırsın (:
(: Hadi ya hayaller hayatlar yapcak bişi yok (.Evet @-a- yı da etiketledim, heyecan yapma tek başıma çıkıp gelmem (((:
Benim aklıma iyi şeyler gelmedi, konudan uzaklaştım..(: Bende size sordum zati
(: Kötü ne olabilir ki tabak masa top vurunca ses gelen seylerBenim aklıma iyi şeyler gelmedi, konudan uzaklaştım..
Ses demedin ama sallanan dedin..(: Kötü ne olabilir ki tabak masa top vurunca ses gelen seyler
Vurunca sesde geliyor asip vurursan sallanır da (:Ses demedin ama sallanan dedin..
Şimdi top sallanmaz, yuvarlanır.Vurunca sesde geliyor asip vurursan sallanır da (:
(: Tabağı iple asarsan sallanmaz mi illa neden meme kalça (: sallansada baksak bari bir işe yarssin(:Şimdi top sallanmaz, yuvarlanır.
Tabak sallanmaz, ses çıkartır ve kırılır falan.
Sallanan dediğimiz şey illa ses çıkartan bir şey değildir..
Örnek: mem.ler sallanır abi sjsjsjsjsjsjsus
Dedim ama çirkin şeyler geliyor aklıma diye, of gidiyorum ben.
Tabağı iple aşmak ne ya, dolambaçlı şeyler uydurmaya gerek yok. Siz evde tabak mı asıyorsunuz ipe?(: Tabağı iple asarsan sallanmaz mi illa neden meme kalça (: sallansada baksak bari bir işe yarssin(:
(: Memesi olan isterse asariz napalimTabağı iple aşmak ne ya, dolambaçlı şeyler uydurmaya gerek yok. Siz evde tabak mı asıyorsunuz ipe?
Doğal, akla hemen gelen şeyleri sayın işte..
Allah seni kahretmesin djdjdjdjdjdjd(: Memesi olan isterse asariz napalim
Yapcak bişi yok (: yüzüklerin efendisi deli efendimiz sahnesi düşün (.Allah seni kahretmesin djdjdjdjdjdjd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.