Verdiğiniz Değeri Hak Etmeyen İnsana Karşı Tutumunuz Ne Olur?

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Abcdefg kişisine vakit ayırıyorsunuz, değer veriyorsunuz önemli olduğunu hissettiriyorsunuz fakat eşit değer görmediğinizi, aslında sizinle arasındaki muhabbetin sadece çıkarları ve kendi isteği doğrultusunda olduğunu fark ediyorsunuz bu durumda ne yaparsınız?

Cherry

Elmas Üye
Insan ilk önce kendine deger vermeli . Sonra ali fatma vermemis bu insana fazla koymuyor.
Bu hayat zamanla insana ölcülü deger vermeyi ögretiyor.

Bir sekilde ihanete ugradiysam, en kötü yoldan cikarsak ihtimal olarak, hayatimda daha yeri olmaz.

Nepenthe

02.05.2025~E
Altın Üye
Eskiden olsa karşı tarafın bir seylerin farkına varması için beklerdim ama artık tek seferde silip atarım, ve geriye dönüp te bakmam ne kalmış geride diye

Nepella

𝓔💕𝓗
Bronz Üye
Görmezden gelirim yada birşey yapmam zjxjc herkes herkese değer verecek diye kanun mu var .d bu kadar önemsemeyin

Süreyya

Süper Mod
Deger, ya da söyle diyelim, saygi veriyorum ama karsilik beklemiyorum ben artik ya.Orada cok ince bir cizgi var.Onu gecmezseniz, kendinize olan sayhinizi da kaypetmezsiniz.Bu demek degildir agziniza ettirin.Dedigim gibi cok ince bir cizgi var.
Herkesi oldugu gibi kabul ettikten sonra, hayat cok kolay oluyo.
Kimse kimsenin bictigi kaliba giremez ve girmek zorunda da degil zaten.
Her seye makrokozmik yaklastiginizda ve kus ucusu seklinde baktiginizda, her sey o kadar salakca geliyor ki.

Üst Alt